Leifheit (313)

Leifheit

Het merk Leifheit brengt al sinds 1959 geweldige producten op de markt die ieder huishouden nodig heeft. Het karakteristieke groen/blauw van de Leifheit dweil en Leifheit vloerwisser zie je in veel huishoudens wereldwijd in de gangkast staan! Het Duitse merk maakt al meer dan 50 jaar lang producten van de hoogste kwaliteit. Shop bij Blokker o.a. het Leifheit Droogrek Pegasus 200 Deluxe Mobile of deLeifheit Profi Compact Vloerwisserset.

Vloeren reinigen met Leifheit

De meest bekende Leifheit producten zijn de Leifheit dweil en de Leifheit vloerwisser. Leifheit heeft in de collectie producten die grote oppervlakken kunnen schoonmaken, zoals de Leifheit Clean Twist Mop met rolwagen en de Leifheit Clean Twist Systeem XL met rolwagen. Hierbij kan je zowel kwetsbare vloeren zoals parket schoonmaken, maar ook laminaat en tegels reinigen en van hardnekkig vuil ontdoen. Wil je een handige dweil Leifheit hebben voor een kleiner oppervlak? Dan raden wij de Leifheit Pico Spray Vloerwisser aan! Vergeet ook niet het Leifheit Professional stoffer en blik voor het opruimen van zand en kruimels zonder te bukken.

Wassen, strijken en drogen met Leifheit

Het huishouden en de was doen zijn niet onze favoriete taken, daarom gaan we altijd voor gemak. De producten van Leifheit zijn voorzien van ingenieus design met hoogwaardige kwaliteit. Koop je een Leifheit strijkplank? Dan kan je daar jarenlang mee vooruit! Ook de Leifheit droogtoren, Leifheit droogmolen of een Leifheit droogrek kan niet ontbreken in je huishouden. Zeker als je niet in bezit bent van een droger. Met de Leifheit Linomatic Deluxe Droogmolen 600 ben je altijd zeker van droge was.

Koken met Leifheit

Houd je van koken, maar doe je dat het liefst zo efficiënt mogelijk? Geen amateurkok kan zonder de Leifheit 4 Plus 1 Multifunctionele rasp, Leifheit Combi Eiersnijder en de Leifheit Snijmatten Set Varioboard 4-delig. De producten besparen je tijd en zorgen ervoor dat jij lekker snel je perfecte gerechten kan serveren.

Service van Blokker

Wil jij Leifheit kopen? De Leifheit raamwisser of Leifheit dweil inclusief Leifheit vervangingsdoeken koop je bij Blokker. Nieuwe producten kopen van dit merk zorgt gegarandeerd voor jarenlang grondig schoonmaken, wassen en koken. Met de handige Leifheit producten verwijder jij hardnekkig vuil, droog jij je kleding extra snel en kook je als volleerd chef. Je parket en laminaat is nog nooit zo schoon geweest! Heb je vragen over onze service? Bekijk onze veelgestelde vragen.