Little Tikes (51)

Little Tikes

Little Tikes produceert innovatieve kinderproducten van hoge kwaliteit. De speeltoestellen van Little Tikes zijn gericht op kinderen en zorgen voor plezier en fysieke en sociale interactie. Zo stimuleren ze motoriek, geestelijke ontwikkeling en nieuwsgierigheid van je kinderen. Bij Blokker vind je een ruim assortiment Little Tikes producten. Bekijk ons grote aanbod en laat je inspireren door het leuke en kleurrijke speelgoed van Little Tikes.

Little Tikes bij Blokker

Het speelgoed van Little Tikes staat er om bekend om kinderen op een leuke en veilige manier buiten te laten spelen en ontdekken. De producten van Little Tikes staan er om bekend dat ze voor langdurige, fantasierijke en actieve plezier zorgen. Het kinder- en peuterspeelgoed wordt in een breed scala van diverse categorieën voor jonge kinderen aangeboden. Denk hierbij aan zandbakken, buitenspeelgoed, watertafels, muzikaal speelgoed, glijbanen, rollen speelgoed en kindermeubilair.

Little Tikes zand- en watertafels

Het meest bekende Little TIkes speelgoed is misschien wel de Little Tikes zand- en watertafel. Dit geweldige buitenspeelgoed is ideaal om jouw kleintje te laten ontdekken op een leuke en veilige manier. Met een zand- en watertafel van Little Tikes beleeft jouw kind urenlange waterplezier. De watertafels zijn ideaal voor kleine kinderen om heerlijk mee te spelen tijdens mooie en warme zomerdagen. Ga bijvoorbeeld voor de Little Tikes watertafel piratenboot. Dit stoere piraten schip, wat inclusief twee piraatjes komt, is super leuk voor alle kleine kinderen. Verdedig het schip met een waterkanon, haal het anker op voordat je uitvaart en kijk uit voor de haar, die je helemaal nat spuit.

Little Tikes buitenspeelgoed

Bij Little Tikes vind je het leukste speelgoed voor buiten. Van de Little Tikes reuze glijbaan primary tot het Little Tikes klimrek jungle. Voor al het buitenspeelgoed en allerlei spelmaterialen kun je terecht bij Little Tikes. De Little Tikes speeltoestellen zijn leuk voor de kleinere kinderen maar ook grotere kinderen vinden het speelgoed van Little Tikes altijd leuk! Neem bijvoorbeeld de Little Tikes zandbak schildpad. Deze zandbak in de vorm van een schildpad zorgt voor vele uren speelplezier.

Naast een leuk Little Tikes klimrek kan een Little Tikes loopwagen niet ontbreken. Ga bijvoorbeeld voor de Little Tikes Cozy Coupe of Little Tikes Politie loopauto. De Cozy Coupe Taxi is super leuk voor peuters en zorgt voor veel speelplezier.

Service van Blokker

Wil jij Little Tikes speelgoed kopen? Dat doe je gemakkelijk bij Blokker. Kom langs in een van onze winkels om het speelgoed van Little Tikes in het echt te bekijken of bestel gemakkelijk online op Blokker.nl. Bestel jouw Little Tikes sandy lagoon, Little Tikes activity garden of Little Tikes picknick primary vandaag nog voor 22.00 uur en ontvang hem, indien op voorraad, morgen in huis! Is jouw bestelling €30,- en hoger? Dan profiteer je bij Blokker van gratis verzending! Heb jij nog vragen over de service van Blokker? Neem dan een kijkje op onze veelgestelde vragen.