Marjolein Bastin (104)

Marjolein Bastin

Ben jij ook zo’n fan van de romantische tekeningen van Marjolein Bastin? Haal de mooie natuur tekeningen van deze Nederlandse tekenares nu in huis! In de Marjolein Bastin collectie vind je onder andere prachtig Marjolein Bastin servies en Marjolein Bastin beddengoed. Bij veel producten geldt: voor 22.00 uur besteld, morgen in huis! En bij een bestelling vanaf €30,- krijg je van ons een gratis verzending.

Het werk van Marjolein Bastin

Wie kent Marjolein Bastin niet van natuurtekeningen in Libelle? Het hele leven van Marjolein Bastin wordt gekenmerkt door haar liefde voor de natuur. Konijnen, bloemen, vogels; niemand kan de natuur zo mooi en romantisch tekenen als Marjolein Bastin.

Marjolein Bastin werd bij het grote publiek bekend door haar publicaties in het tijdschrift Libelle. Veel mensen kennen de tekeningen van Marjolein Bastin dan ook door het tijdschrift Libelle óf door haar boekjes over Vera de Muis. Er zijn sinds 1985 wel 12 Vera de Muis boekjes uitgegeven! Ook heeft ze natuurboeken geïllustreerd die ze samen met Frans Buissink en Nico de Haan uitgaf.

Voor haar tekeningen ontving ze de publieksprijs voor beste tekenares van Nederland! Voor Marjolein Bastin bleef het succes van haar tekeningen niet beperkt tot Nederland, vanaf de jaren negentig zijn haar tekeningen ook in Amerika een succes.

Marjolein Bastin’s natuurtekeningen vind je terug als originele aquarellen, maar ook in kalenders, agenda’s, kaarten, servies en beddengoed. En ook in musea is het werk van Marjolein Bastin terug te vinden. Zo is er bijvoorbeeld de tentoonstelling in het Noord Veluws Museum genaamd “Tekenen is ademen”.

De collectie van Marjolein Bastin

Kijk jij ook iedere week uit naar de nieuwe tekeningen van Marjolein Bastin? Dan is het zeker aan te raden om ook wat Marjolein Bastin in huis te halen. Het prachtige Marjolein Bastin servies of een mooi Marjolein Bastin dekbedovertrek bijvoorbeeld!

Onze favorieten qua servies zijn het Marjolein Bastin Wildflowers bord plat 26 cm, Marjolein Bastin Wildflowers kerstservies 6-delig en het Marjolein Bastin Wildflowers longdrinkglas. Op het gebied van beddengoed kun je bij Blokker terecht voor o.a. het Marjolein Bastin Vogeltje dekbedovertrek Lits Jumeaux, Marjolein Bastin Spring Time dekbedovertrek 200x200, Marjolein Bastin Noordzee dekbedovertrek 1-persoons en het Marjolein Bastin Korenroos Dekbedovertrek 240x200.

Stuk voor stuk prachtige Marjolein Bastin dekbedovertrekken die ervoor zorgen dat je de natuur in huis haalt.

Marjolein Bastin bij Blokker

Wil jij ook een prachtig Marjolein Bastin Romantic Field, Marjolein Bastin Vogeltje of Marjolein Bastin rozentuin dekbedovertrek kopen? Of misschien wel servies uit de Marjolein Bastin Wildflowers collectie? Dat doe je op Blokker.nl! Bij veel producten geldt voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. En bij een bestelling vanaf €30,- krijg je van ons een gratis verzending. Wil je meer weten over onze service? Bekijk onze veelgestelde vragen.