Maxwell & Williams (180)

Maxwell & Williams

Maxwell & Williams, ook wel gekend als Maxwell & Williams Designer Homewares, is een Australisch serviesmerk. Het merk produceert naast Maxwell & Williams servies ook aanverwante artikelen. Sinds de oprichting van het merk in 1995 wordt servies van Maxwell & Williams bijna wereldwijd verkocht. Het concept van het merk is om een uitgebreide keuze aan serviesgoed aan te bieden voor een goede prijs. De bekendste lijnen van het merk zijn de Maxwell & Williams White Basics, de Maxwell & Williams Cashmere collectie en de Maxwell & Williams East Meets West collectie. Ook de Maxwell & Williams serviessets zijn erg bekend en geliefd. Alle producten worden gemaakt van hoogstaand porselein, waardoor alles magnetron-, diepvries-, oven- en vaatwasmachinebestendig is.

White Basics-collectie

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, zijn niet alle producten van de White Basics-collectie wit. De White Basics is immers een verzamelnaam voor meerdere series, waarvan sommige producten kleurrijk zijn. Het White Basics servies is gemaakt van porselein. Ben je op zoek naar een serviesset van goede kwaliteit? Dan is de Maxwell and Williams White Basics serviesset - 30-delig - 6 persoons een aanrader! Omdat een groot deel van deze collectie wel wit is, kunnen deze artikelen gemixt en gematcht worden. Handig, toch?

De Cashmere collectie

De meest luxe servieslijn van het merk is de Cashmere collection, gemaakt van beender- of ivoorporselein. Dat is de sterkste soort porselein, van hoge kwaliteit! Bekijk zeker eens de Maxwell & Williams Cashmere Square kop, en de Maxwell & Williams Cashmere Mansion borden. In de Cashmere collectie zijn ook de schalen erg populair, je hebt ze in verschillende groottes zoals ø15 cm en ø23 cm.

East Meets West

De East Meets West-collectie bestaat uit Fine-porselein. Deze collectie heeft een moderne look, er wordt immers veel gebruik gemaakt van vierkante vormen. Ook van deze collectie is de 30-delige East Meets West serviesset een aanrader! Een andere favoriet uit de collectie is het Maxwell & Williams East Meets West gebaksbord. Het bord heeft subtiele rondingen en is prachtig op jouw tafel bij een koffiekransje!

Maxwell & Williams Diamonds

Houd jij van een sober servies met een speciaal detail? Dan raden we je eens aan naar de Maxwell & Williams Diamonds-serie te kijken. In alle items van het servies zit immers een diamantreliëf! Van dit servies is het Maxwell & Williams Dinerbord Diamonds Round Ø 30 cm erg geliefd.

Service van Blokker

Gek op de diepe borden van Maxwell & Williams? Of verloor je jouw hart aan een kop en schotel set? Bij bestellingen vanaf €30,- geniet je van snelle levering en gratis verzending. Bij veel van de producten van Blokker.nl geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis. Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.