Medisana (121)

Medisana

Medisana biedt de meest nauwkeurige producten, zoals weegschalen, thermometers en bloeddrukmeters. Medisana is al meer dan 30 jaar marktleider in consumentenelektronica op het gebied van gezondheidscontrole, beauty en wellness. Je lichaam vertrouw je alleen de beste producten toe. Producten met exacte metingen die betrouwbaar zijn. De producten staan voor kwaliteit, gebruiksgemak, vooruitstrevende technologie en een mooi design. Ontdek het assortiment Medisana op Blokker.nl!

Gezondheidscontrole van Medisana

Gezondheid is het belangrijkste aspect in ieders leven. Vandaar de passie van Medisana voor het ontwerpen van meetinstrumenten die mensen helpen bij het monitoren en analyseren van hun gezondheid.

Het brede assortiment gezondheidsproducten varieert van thermometers, hulpmiddelen bij hooikoorts en bloeddrukmeters tot weegschalen. Bekende innovaties van Medisana zijn Vitadock en Medinose. Medisana Vitadock is een bloeddrukmeter die je bovendruk, onderdruk en hartslag meet. De bloeddrukmeter is voorzien van Bluetooth Smart, waardoor gegevens kunnen worden overgezet naar de Vitadock+ app. Met deze handige app heb je duidelijk inzicht in het verloop van je bloeddruk. Medisana Medinose is het enige anti-allergie apparaat tegen hooikoorts en huisdierallergie zonder bijwerkingen of medicijngebruik.

Daarnaast bestaat het gezondheidsassortiment van Medisana uit Medisana weegschalen, sprekende bloeddrukmeters en non-contact thermometers. De Medisana personenweegschalen meten eenvoudig en snel je gewicht in de vertrouwde omgeving van je huis.

Medisana wellness en beauty

Last van je schouders of rug? Wellicht heb je een massage nodig. Met een Medisana massagekussen of -mat kun je je weer even ontspannen. De Medisana massagekussens en -matten hebben de perfecte drukverdeling. Hierdoor worden gewrichten en botten ontzien en worden alleen je spieren gemasseerd. Ook met een lekker voetbubbelbad of manicure/pedicure apparaat kun je lekker even ontspannen.

Service van Blokker

Medisana producten voldoen aan de strengste normen. Ze worden uitvoerig getest door onafhankelijke externe instituten, zoals de German Hypertension Society, Intertek, KEMA en TÜV. Wil je één van de producten van Medisana kopen? Ontdek dan het assortiment van Blokker.nl.

Bij Blokker profiteer je van snelle levering en gratis verzending bij bestellingen vanaf €30,-. Bij veel Medisana producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis.

Vragen over het gebruik van de producten? Of hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Neem gerust contact op met de klantenservice van Blokker. Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.