Mepal (297)

Mepal

Als je veel onderweg bent, is het fijn om eten en drinken mee te nemen. Een snack voor tussendoor, een lekkere lunch en wat te drinken voor onderweg. Dat wil je verpakken in producten die het vers houden, niet lekken én duurzaam zijn. Dat is Mepal! Ontdek het assortiment Mepal bij Blokker.nl.

Over Mepal

Het Nederlandse merk Mepal maakt al sinds de jaren ‘50 slimme kunststof producten voor het bewaren van voedsel. De ontwerpen zijn tijdloos. De schoolserie Campus, met onder andere de bekende Mepal broodtrommel of Mepal schoolbeker, bestaat al 30 jaar. Wie weet ging jij zelf wel met de Mepal schoolserie naar school en je kind nu ook!

Mepal heeft door de jaren heen een duidelijke stijl ontwikkeld. Deze stijl is geïnspireerd door de ‘Bauhautraditie’. Alle producten zijn simpel, functioneel en tijdloos mooi.

Mepal is een duurzame keuze

Mepal heeft door de jaren heen een duidelijke stijl ontwikkeld. Deze stijl is geïnspireerd door de ‘Bauhaustraditie’. Alle producten zijn simpel, functioneel en tijdloos mooi. Mepal producten zijn duurzaam. Ze gaan jaren mee en vervangen ‘wegwerpproducten’, zoals boterhamzakjes en aluminiumfolie.

Ons Mepal assortiment

Ben je ook zo gek op lange wandelingen of geef je je kind graag wat verse lekkernijen mee naar school? Met de producten van Mepal houd je eten en drinken vers. De Mepal producten zijn perfect to go. Of je nou naar je werk gaat, je kind naar school brengt of richting de camping gaat.

Mepal producten

Een handig product in de collectie van Mepal is de Ellipse duo lunchbox. Het bovenste gedeelte van de Ellipse saladebox kun je gebruiken voor dressing, croutons of verse producten en in het onderste deel bewaar je je salade. Zo houd je deze twee gescheiden en blijft het lekker vers. ‘s Ochtends geen tijd om te ontbijten en neem je daarom graag je yoghurt to go mee? Dan gebruik je de Mepal Ellipse voor je yoghurt en muesli. Eet je liever een broodje? Dan kun je kiezen voor de Mepal broodtrommel.

De producten van Mepal zijn niet alleen handig voor onderweg. In de bewaardozen van Mepal kun je etenswaren vers houden. Ideaal voor crackers, pasta, rijst, muesli, etc. Ideaal voor in huis, maar ook naar de camping!

De Mepal Campus schoolserie

De Campus schoolserie bestaat uit diverse producten die je aan je kind mee kunt geven naar school. De Mepal lunchbox en schoolbeker zijn het best verkocht. De Mepal schoolbekers zijn ongekend populair.

Al jaren gaan kinderen naar school met deze drinkbekers. De drinkbekers van Mepal sluiten lekvrij af en zijn het ideale formaat voor kinderen. In het assortiment drinkbekers vind je twee soorten: de Mepal schoolbeker en de Mepal drinkfles pop-up. Schoolbekers zijn handig voor melkproducten en pop-up drinkflessen kunnen gebruikt worden voor limonade of water. De drinkbekers kun je met een gerust hart mee geven aan je kind, want alle bekers zijn 100% BPA vrij.

De Mepal Campus collectie is verkrijgbaar met de favoriete tekenfiguren van je kind, zoals Mepal Nijntje, Disney Cars, Disney Frozen sisters forever, Star Wars en Animal Planet.

Service van Blokker

Wil je profiteren van de voordelen van Mepal? Met de praktische to go producten van Mepal houd je je altijd eten en drinken vers. Mepal online bestellen doe je eenvoudig en snel bij Blokker.nl. Bij een bestelling vanaf €30,- profiteer je van gratis verzending! Daarnaast heb je je artikelen snel in huis door onze snelle levering. Bij veel producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis.