Nintendo (146)

Nintendo

Een Nintendo is de droom van veel kinderen. Kinderen worden lyrisch bij het zien van het nieuwste Nintendo model en bij elk nieuw spelletje staan er rijen voor de kassa’s. Nintendo is namelijk razend populair! Bekende spelletjes die op de Nintendo gespeeld kunnen worden, zijn de Mario games, Zelda games en Pokémon games. Deze Nintendo spelletjes koop je natuurlijk bij Blokker.nl!

Wat je nog niet wist over Nintendo

Het bedrijf Nintendo werd al in 1889 opgericht door Fusajiro Yamauchi. In die tijd verkocht het bedrijf Japanse speelkaarten. In de jaren die volgden richtte het bedrijf zich op spelcomputers en probeerde het steeds vooruitstrevender te worden. Rond 1985 kregen ze groot succes met de NES (Nintendo Entertainment Systems) en het spel Super Mario Bros werd gelanceerd. In 1988 kwamen ze op de markt met een nieuwe handheld-console: de Game Boy. De Game Boy Pocket, Game Boy Light, Game Boy Color en Game Boy Advance volgden snel. Ook de Nintendo Wii was bij veel kinderen erg geliefd. Heb jij nog op die old school Nintendo gespeeld? Dan hebben we leuk nieuws: de Nintendo classic mini is in 2017 opnieuw uitgebracht! De Nintendo is alleen een heel stuk kleiner dan in die tijd, vandaar de naam Nintendo mini.

Spelconsoles van Nintendo

In de jaren die volgden heeft Nintendo nog vele spelcomputers uitgebracht. Onder andere de Nintendo DS heeft ongekende populariteit gekend. Op dit moment brengt Nintendo nog spelletjes uit voor de volgende modellen handheld consoles: • Nintendo 2DS • Nintendo 2DS XL • Nintendo 3DS • Nintendo 3DS XL Daarnaast verkoopt Nintendo sinds 2017 de Nintendo Switch. Een spelcomputer die zowel thuis als onderweg gespeeld kan worden. Voor de Nintendo Switch hebben wij ontzettend veel games in ons assortiment.

Nintendo games

Het meest bekende spelletje van Nintendo is wel Super Mario Bros. Nog steeds wordt dit spel telkens weer vernieuwd en zijn er al veel nieuwe spelletjes met Super Mario in de hoofdrol. Ook Donkey Kong, één van de eerste karakters van Nintendo, komt in het spelletje steeds weer terug. Nintendo spelletjes met Mario in de hoofdrol zijn onder andere: Super Mario Kart, Super Smash Bros en Super Mario Party. Daarnaast is Nintendo Pokémon een populair spel op de Nintendo. “Pokémon, let’s go Pikachu” is een welbekende uitspraak van kinderen bij het spelen van de Pokémon games.

Service van Blokker

Wil je spelletjes voor op de Nintendo kopen, zoals Wii games en Switch games? Bekijk dan het ruime assortiment Nintendo spelletjes bij Blokker.nl. Bij Blokker.nl profiteer je van gratis verzending bij een bestelling vanaf €30,- en een snelle levering. Bij veel spelletjes geldt: vóór 22:00 uur besteld, morgen in huis. Gezellig met het gezin een spel spelen? Bekijk dan de bordspellen collectie. Bij vragen of hulp kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar! Heb je vragen over onze service? Lees dan ook onze veelgestelde vragen.