Oral B (82)

Oral-B

Het meeste bekende en populaire merk als het om elektrisch tandenpoetsen gaat, is Oral-B. De eerste tandenborstel van Oral-B werd al in 1950 ontworpen door de Amerikaanse tandarts Robert Hutson. Hij ontwierp een nieuw soort tandenborstel en verkocht deze onder de naam Oral-B. Nog steeds zijn Oral-B elektrische tandenborstels in veel badkamers te vinden. Zelfs bij tandartsen, want Oral-B is wereldwijd het meest gebruikte merk door tandartsen.

Goed poetsen met Oral-B

De opzetborstels van Oral-B tandenborstels hebben veelal een ronde kop. Alle elektrische tandenborstels van Oral-B zijn gemaakt van professionele tandreinigingsmaterialen die ervoor zorgen dat je je tanden superieur kunt schoonhouden. Vooral in vergelijking met gewone manuele tandenborstels. Oral-B tandenborstels werken met oscillerende technologie. Bij deze technologie roteren ronde borstelkoppen in hoge snelheid, waardoor elke tand individueel wordt gepoetst. Zelfs diep tussen de tanden wordt gepoetst en zelfs langs de tandvleesrand wordt tandplak verwijderd. Hoe bereik je het beste resultaat met je Oral-B elektrische tandenborstel? Door tijd te nemen en elke tand individueel goed te poetsen.

Oral-B tandenborstels

Goed poetsen doe je met Oral-B tandenborstels. Iedere tandenborstel is uniek en heeft eigen kwaliteiten om de beste mondverzorging te bieden. Een veel verkochte tandenborstel van Oral-B is de Oral-B Vitality Cross Action tandenborstel. De Oral-B Cross Action elektrische tandenborstel verwijdert 100% meer tandplak dan een reguliere tandenborstel. De tandenborstel maakt 7600 oscillerende en roterende bewegingen per minuut dankzij de 2D-technologie. Dit zorgt voor een effectieve verwijdering van tandplak. Het is een essentiële tandenborstel voor dagelijkse reiniging. Uiteraard koop je bij ons ook de Oral-B opzetborstels.

Op zoek naar een innovatieve tandenborstel? Dan adviseren wij de Oral-B Pro 2 2000S tandenborstel. Deze Oral-B tandenborstel met ronde borstelkop heeft dezelfde kwaliteiten als de Cross-Action elektrische tandenborstel, maar maakt ook je glimlach witter vanaf de eerste poetsbeurt. Bovendien helpt de tandenborstel je tandvlees te beschermen met zijn drukcontrole technologie. Deze technologie vermindert de poetssnelheid en waarschuwt als je te hard poetst. Ideaal voor de gevoelige tanden!

Moeite om de kinderen altijd netjes hun tanden te laten poetsen? Breng daar verandering in met de Oral-B elektrische tandenborstels voor kinderen. Een Oral-B kids tandenborstel met Disney Frozen, Kids Cars of Star Wars afbeelding maakt tanden poetsen namelijk een stuk leuker. De elektrische tandenborstel is verenigbaar met de Disney MagicTimer App van Oral-B. Met deze Oral-B app leer je kinderen om twee minuten te poetsen, zoals aanbevolen door tandartsen.

Service van Blokker

Wil je effectief je tanden poetsen, tandplak verwijderen en genieten van wittere tanden en gezonder tandvlees? Dan raden we je aan om een Oral-B tandenborstel te kopen. Een Oral-B elektrische tandenborstel kopen doe je eenvoudig en snel bij Blokker.nl. Benieuwd welke tandenborstel bij jou past? Ontdek dan ons assortiment! Nog aan het ontdekken wat de beste elektrische tandenborstel voor jou is? Bekijk dan alle tandenborstels van Blokker, wellicht is de Philips Sonicare tandenborstel een betere keuze voor jou.

Hulp nodig bij je bestelling? Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen. Bij Blokker profiteer je van gratis verzending bij bestellingen vanaf €30,-. Daarnaast kun je ook een snelle levering rekenen, want bij veel producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, vaak morgen in huis. Pijnloze en schone tanden zijn dichterbij dan je denkt!