Philips (699)

Philips maakt het leven een stukje makkelijker

Philips, wie kent het niet. Van koffiezetapparaten tot aan blenders en van mobiele telefoons tot aan stofzuigers, Philips zorgt ervoor dat de klant overal van wordt voorzien. De high tech producten van Philips Global gaan de hele wereld over. Ja, zelfs in de Verenigde Staten maken ze gebruik van het in Nederland ontstane merk. Blokker heeft een breed assortiment, zodat je kunt kiezen uit wel meer dan 800 Philips producten. Ontdek ons assortiment!

Van gloeilamp naar Philips

Koninklijke Philips, oftewel Philips, is een bedrijf dat meer dan 120 jaar geleden startte met het ontwerpen van de Philips-gloeilamp. Tot op de dag van vandaag streven zij ernaar om de levens van hun customers te verbeteren door middel van de nieuwste technologieën. Denk aan de Philips stofzuigers bijvoorbeeld. Philips neemt hierdoor een unieke plek in binnen de markt.

Word een echte Philips chef!

Philips maakt het leven een stukje makkelijker. Kijk naar de de Philips koffiezetapparaten, waterkokers en blenders. Door de ‘Innovation and you’ slogan laat Philips zien dat ze altijd op zoek zijn naar verbetering. Zo hebben zij een Philips Airfryer ontworpen die het bereiden van eten een stuk makkelijker en gezonder maakt. Doordat het eten wordt gebakken, gebraden of gegrild door middel van hete lucht krijgt het een knapperig laagje en blijft het eten mals van binnen. Philips maakt gebruik van innovatieve technologieën waarmee overtollig vet uit je gerechten wordt gehaald en je op een gezondere manier kunt genieten van zelfbereid voedsel. Op deze manier is koken met een Airfryer gezonder dan koken met een traditionele frituurpan.

Schoonmaken met Philips

Schoonmaken, niemand vindt het leuk en het neemt veel tijd in beslag. Philips kan het werk niet uit handen nemen, maar met hun innovatieve apparaten kunnen zij het wel makkelijker maken. Kijk bijvoorbeeld naar de Philips kruimelzuiger MiniVac. Door de krachtige batterij en zuigkracht is geen enkel pluisje meer veilig. Gaat het om een grote ruimte? Kies dan voor een van de zakloze Philips stofzuigers. Ook in strijken is Philips toonaangevend. Met een Philips strijkijzer of stoomgenerator wordt strijken een stuk aangenamer. Door een combinatie van temperatuur en krachtige continue stoom kun je de kreukels uit jouw kleren verwijderen zonder schroeiplekken.

Philips verbetert de consumer lifestyle

Philips is erg begaan bij de gezondheid en welzijn van haar klanten. Philips brengt de twee pijlers mensen en innovatie samen, waardoor ze mensen helpen goed te leven, gezond te blijven en van het leven te genieten. Persoonlijke verzorging speelt hierin elke dag een grote rol. Zo bestaan er ontharingsapparaten genaamd Philips Lumea. Daarnaast hebben zij elektrische tandenborstels ontworpen onder de naam Philips Sonicare mondverzorging en wordt scheren en trimmen een stuk makkelijker met de Philips tondeuse en neushaartrimmers. Philips stopt veel tijd en energie in het verbeteren van de consumer lifestyle en dit resulteert in mooie producten.

Philips home cinema met ambilight tv

Een echte thuisbioscoop, wie wil dat nu niet. Door het toevoegen van een geweldige Philips televisie aan je woonkamer creëer je een echt ‘home cinema’ effect. Kijk bijvoorbeeld naar de Philips Ambilight tv’s. Naast tv kijken bieden deze tv’s jou de mogelijkheid om te surfen op het internet, zodat jij al jouw social media kanalen kan bekijken op een groot scherm. Geniet daarnaast van oled tv en laat je fascineren door geweldige kleuren. Als je dit combineert met de Philips Hue lamp, wordt jouw kamer een echte thuisbioscoop.

De service van Blokker

Ben je op zoek naar mooie huishoudelijke producten? Bekijk dan ons Philips assortiment en vind waar je naar op zoek bent! Mocht je vragen hebben over onze service, bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina en vind het antwoord op jouw vraag!