Play-Doh (55)

Play-Doh

Veel kinderen zijn opgegroeid met Play-Doh. Play-Doh is de bekendste kinderklei ter wereld. Met het klei speelgoed van Play-Doh kunnen kinderen spelen en knutselen, zonder dat het direct een bende in huis is. De klei blijft altijd zacht en kneedbaar en is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Bekijk ons assortiment met diverse potjes klei van Play-Doh, maar ook de leuke Play-Doh sets.

Wat is Play-Doh?

De naam Play-Doh is afkomstig van Play-Dough, de Engelse benaming voor boetseerklei. Play-Doh werd oorspronkelijk gemaakt in 1930, maar in die tijd werd het gebruikt als schoonmaakmiddel voor behang. Twintig jaar later, in 1950 werd het aangepast en daarmee geschikt om mee te kleien. Play-Doh is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Play-Doh is niet giftig, echter niet geschikt voor consumptie. Het bestaat voornamelijk uit een mengsel van water, zout, meel en tarwe.

Ons assortiment Play-Doh

Play-Doh is de bekendste kinderklei ter wereld. Het is favoriet bij veel kinderen, omdat de klei zacht en kneedbaar blijft. Doordat het in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar is, kunnen kinderen met hun creativiteit de mooiste creaties maken. Het meest bekende Play-Doh product is toch wel de Play-Doh trim- en scheersalon. Maak een knotsgek kapsel of geef één van de poppetjes een scheerbeurt. Je kind bepaalt zelf de gekste haarkleuren! Met deze Crazy Cuts set kun je een echte Play-Doh rapunzel maken, of kiezen voor een kort gekleurd kapsel. Met de diverse Play-Doh kleuren heeft jouw kind uren speelplezier!

Een ander Play-Doh artikel dat erg populair is, is de Play-Doh Kitchen Creations zoete traktatie klei. Laat de kleine Play-Doh cakejes en taartjes maken, zonder dat het een kliederboel in de keuken wordt. Het enige nadeel is dat De Play-Doh cake niet opgegeten kan worden, als deze af is… Maar de Play-Doh taarten zijn wel goed oefenmateriaal, voor als de kleine groot genoeg is om op het echt in de keuken te bakken!

Met de vele verschillende Play-Doh potjes klei in diverse kleuren blijft je kind nog uren zoet. Uitgespeeld met Play-Doh klei? Daar brengt het Play-Doh Dolle Doh Doh spel vast verandering in. Leuk voor 2 tot 3 personen.

Tip: Play-Doh is ook perfect om cadeau te geven bij de verjaardag van een peuter of kleuter! Ontdek ook ons andere baby- en peuterspeelgoed, zoals het speelgoed van Fisher Price en VTech. In ons assortiment vind je diverse soorten speelgoed, van educatief speelgoed tot houten speelgoed.

Service van Blokker

Wil je je kind vermaken met Play-Doh klei? Door ons ruime assortiment kun jij diverse soorten Play-Doh klei kopen. Van Play-Doh bij de tandarts tot de Play-Doh magische oven. De play set kun je iedere keer weer aanvullen met nieuwe artikelen, zoals nieuwe potjes Play-Doh klei. Laat de kleine uren met Play-Doh spelen!

Bij Blokker profiteer je van gratis verzending bij bestellingen vanaf €30,-. Daarnaast kun je ook een snelle levering rekenen, want bij veel producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis. Hulp nodig bij je bestelling? Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen. We wensen je veel speelplezier met Play-Doh klei speelgoed!