PLAYMOBIL (495)

Playmobil

Op zoek naar het mooiste playmobil speelgoed voor jouw kleintjes? Bij Blokker koop je de bekende series zoals Playmobil Country en Playmobil Wild Life! Laat je kinderen urenlang spelen met het Playmobil ziekenhuis of de Playmobil garage met bijbehorende Playmobil paarden. Bij veel producten geldt: vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!

De geschiedenis van Playmobil

Hans Beck is de uitvinder van het speelgoed Playmobil. Vanaf 1974 spelen kinderen met het speelgoed van Playmobil. Door de oliecrisis steeg de prijs van olie, waardoor groot plastic speelgoed duur werd, Playmobil speelgoed werd (door het kleine formaat) direct een hit. Tegenwoordig ligt de jaarlijkse productie van Playmobil poppetjes op meer dan miljarden stuks wereldwijd. Met 6 Playmobil fabrieken is het dan ook niet gek dat bijna iedereen wel het speelgoedmerk Playmobil kent!

De collectie van Playmobil

In het begin waren alleen de Playmobil poppetjes van 7,5 cm groot verkrijgbaar. De eerste Playmobil sets bestonden uit ridders, bouwvakkers en indianen Playmobil poppetjes. Al snel volgden Playmobil accessoires om de Playmobil spelletjes voor kinderen compleet te maken. Playmobil politie met een Playmobil politiebureau? Of de Playmobil brandweer set? Bijna ieder huishouden bezit naast de standaard Playmobil poppetjes ook producten uit bekende Playmobil series. Op Blokker.nl kun je terecht voor series, zoals Playmobil Country, Playmobil City Life, Playmobil 123 en Playmobil Summer Fun.

De grootte van Playmobil poppetjes

Bij de introductie van Playmobil speelgoed was ieder poppetje een mannetje van 7,5 cm groot. Tegenwoordig zijn er verschillende formaten Playmobil poppetjes te koop. Zo zijn er kinderfiguren van 5,5 centimeter hoog en Playmobil baby’s van 3,5 centimeter.

Playmobil voor kinderen van alle leeftijden

Playmobil heeft in de collectie speelgoed voor elk kind. Voor jonge kinderen, vanaf anderhalf jaar, is er de collectie Playmobil 1.2.3. met bijvoorbeeld de Playmobil 1.2.3. wagen met paardentrailer set of de Playmobil 1.2.3. dierenpark set! Voor de rest zijn er basissets met Playmobil poppetjes, zoals een Playmobil boerderij met Playmobil dieren of een Playmobil ziekenhuis! Ook verkopen we hele uitgebreide Playmobil sets zoals de Playmobil Spirit Speelset Lucky’s huis en de Playmobil Family Fun sneeuwruimer set.

Creëer je eigen wereld met Playmobil

Met de uitgebreide Playmobil sets kan een kind een eigen fantasiewereld creëren. Helemaal fan van Jurassic World? Met de Playmobil dino’s van de set Playmobil The Explorers Basiskamp met T-Rex en de set Playmobil The Explorers Luchtkussenboot met Dinokooi worden snel al indrukwekkende verhalen gecreëerd.

Of is je kleine fan van de film Dragons? Dan kunnen de Playmobil sets Playmobil Dragons Hikkie en Tandloos, Playmobil Dragons Drako en Gepantserde Draak en Playmobil Dragons Astrid en Stromvlieg natuurlijk niet ontbreken. Astrid en Hikkie gaan samen op zoek naar de vermiste draken! Zullen ze de draken vinden en kunnen bevrijden uit de handen van de slechteriken?

Service van Blokker

Playmobil speelgoed is altijd een geweldig cadeau om te geven én te krijgen. Het baby- en kinderspeelgoed hoort thuis in ieder huishouden. Het Playmobil speelgoed is zeer duurzaam, maar ook zeer modern. Kies voor interactief speelgoed of voor een mooie basis Playmobil set. Echte toppers zijn onze Playmobil sets Playmobil Pirates Piraten Aanvalsschip, Playmobil Fairies Drakenhoeder met Rode Draken en Playmobil Ghostbusters Slimer en Hotdogkraam. Wil jij Playmobil kopen en dit snel in huis hebben? Dan koop je op Blokker.nl! Bij veel producten geldt: voor 22.00 uur je Playmobil speelgoed bestelt, dan heb je het vaak de volgende dag al in huis!

Heb je vragen over onze service? Bekijk onze veelgestelde vragen. En bij een bestelling vanaf €30,- krijg je van ons ook nog een gratis verzending!

Op zoek naar ander speelgoed? Op Blokker.nl vind je wat je zoekt. Van BABYborn speelgoed, het Sylvanian Families starterhuis tot My Little Pony artikelen.