Ravensburger (406)

Ravensburger

Iedereen kent ze wel, die iconische Ravensburger puzzels. Maar wist je al dat er ook Ravensburger spellen zijn zoals Ravensburger Brandweerman Sam My First Memory? Dit is een Ravensburger memory spel voor de allerkleinsten. Jong of oud, je beleeft urenlang vertier met de spellen en puzzels van Ravensburger!

Ravensburger puzzels

Wat een geweldig gevoel is dat toch, als je zo’n Ravensburger puzzel kunt afmaken. Generaties zijn opgegroeid met de legpuzzels van Ravensburger. Voor je je aan de Ravensburger puzzels 1000 stukjes waagt, is de kans groot dat je geoefend hebt met bijvoorbeeld een Ravensburger Disney puzzel met een kleiner aantal stukjes.

Ravensburger puzzels voor kinderen

Puzzelen ontdekken doe je vaak al op een jonge leeftijd. Vanaf drie jaar kunnen kleuters zich uitleven met de Ravensburger PAW Patrol puzzelset, een puzzel van Bob de Bouwer, Bing Bunny en My Little Pony. Dan zijn er nog de Ravensburger Thomas & Friends puzzelsets en de Ravensburger Nijntje puzzels. Blokker.nl heeft immers een uitgebreid aanbod aan puzzels! Oudere kinderen kunnen overschakelen op bijvoorbeeld een puzzelset van Alvin and the Chipmunks of een puzzel van Mickey Mouse en Minnie Mouse. Ze kunnen ook kiezen voor een Disney puzzel, zoals de Disney Princess puzzels of een Disney Cars-puzzel. Deze creaties van Walt Disney zorgen voor heel veel puzzelpret. Zo beleven kinderen een onvergetelijk Disney moment!

Ravensburger puzzel 1000 stukjes

De meeste legpuzzels van Ravensburger, zijn puzzels met 1000 stukjes. Filmfans kunnen puzzels maken met afbeeldingen of tekeningen uit bijvoorbeeld Jurassic World, The Avengers en Star Wars. Je kunt ook de staatkundige wereldkaart maken, de Notre Dame van Parijs of de skyline van New York bijeen puzzelen. Of kies je liever voor een Colin Thompson-puzzel? Of lijkt een ‘Cities of the world’-puzzel je wel wat waarbij je tekeningen van bekende steden puzzelt? Het aanbod Ravensburger puzzels is ontzettend uitgebreid, er is dus voor elk wat wils!

3D-puzzels

Een bekende, iets specialere puzzel van Ravensburger is de 3D-puzzel. Sportfans kunnen zo bijvoorbeeld met de Ravensburger 3D-puzzel Bayern München Allianz Arena aan de slag gaan! Deze 3D-puzzel Ravensburger heeft gebogen, platte én vouwbare stukjes en blijft staan zonder lijm. Goed voor uren puzzelplezier! Er zijn nog meer leuke 3D-puzzels, zo kun je bijvoorbeeld een Volkswagen bus of een sneaker met Mickey Mouse op in elkaar puzzelen. Deze laatste is ideaal om samen te puzzelen met jouw zoon of dochter. Bekijk zeker ook eens de Girly Girl versie! Wist je trouwens dat je ook allerlei bezienswaardigheden kunt puzzelen? In het Ravensburger 3D-puzzle Night Edition- assortiment kun je onder andere de Eiffeltoren en de Toren van Pisa bij nacht puzzelen. Er is ook een assortiment met onder meer de Arc de Triomphe en de Big Ben.

Ravensburger spellen en ander leuks

Ravensburger heeft ook leuke spellen. Heb je al eens het Ravensburger Doolhof bordspel gespeeld? In dit betoverde doolhof verschuif je de gangen en ga je op zoek naar schatten … Een ander bekend spel van Ravensburger is Koehandel, waar er zowel een bord- als een kaartspelvariant van bestaat. En kinderen zijn vast verzot op het Ravensburger PJ Masks Night Sight spel. Ravensburger heeft ook nog enkele series met educatief speelgoed, zoals de Tiptoi startersets, de Ravensburger Gravitrax en de Ravensburger Xoomy. Een Xoomy is een tekenmachine voor toekomstige striptekenaars met honderden motieven. Een ander leuk product voor kleine tekenaars is de Aqua Doodle, een tekenmat die je kunt ophangen.

Service van Blokker

Heb jij besloten dat je de Ravensburger Porsche 911R ineen wilt puzzelen? Of is jouw kleuter gek van een My Little Pony puzzelset? Goed nieuws: bij veel van de producten van Blokker.nl geldt: als je vóór 22.00 uur bestelt, dan heb je de producten morgen in huis. Bij bestellingen vanaf €30,- geniet je van gratis verzending. Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.