Remington (97)

Remington

Voor haarproducten kun je bij het merk Remington op de website van Blokker prima terecht. We bieden een uitgebreid assortiment producten waarmee je jouw haar in de door jou gewenste stijl krijgt. Of haal het er juist af met een van de baardtrimmers en scheerapparaten van dit merk. Je vindt deze producten in ons online assortiment allemaal probleemloos terug. Daarbij beschikken alle Remington-producten over een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Misschien niet zo heel verrassend voor je, want dat is iets waar Blokker natuurlijk ook om bekend staat. Gevonden waar je naar op zoek was? Bestel dan direct online je apparaat van Remington in onze webshop. Wij bezorgen het gratis bij je thuis als de bestelwaarde minimaal € 40,- is. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan kan je morgen al aan de slag met het stylen van je haar!

Met Remington besteed je aandacht aan je haar

Als je haar maar goed zit toch? Met de haarproducten van Remington creëer je elke dag de door jou gewenste haarstijl. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld een föhn, stijltang of krultang. Je hebt bij Blokker zoals je ziet genoeg om uit te kiezen. Daarbij heb je natuurlijk wel graag een product dat ook goed beoordeeld is door klanten die je voor gingen. Filter daarom aan de linkerkant van de pagina het minimale aantal sterren dat je belangrijk vindt. En ook de kleur en de prijs zijn bij dit filter handige selectiecriteria. Zo vind je vanzelf het haarproduct van Remington dat goed bij jou past.

Bestel direct online jouw product van Remington

Wil je met eigen ogen zien of jouw gekozen Remington-product past bij je voorkeuren en wensen? Check dan online of het in de voor jou dichtstbijzijnde Blokker-winkel op voorraad is en breng een bezoekje aan die winkel. Maar direct online bestellen kan natuurlijk ook. Scheelt je weer een ritje naar de stad. Rond je bestelling af en wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk. Ben je achteraf jammer genoeg toch niet tevreden met wat je ontvangen hebt? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!