Rowenta (44)

Rowenta

Wie op zoek is naar hoogwaardige producten op het gebied van schoonmaken, persoonlijke verzorging of wooncomfort, komt al snel terecht bij het merk Rowenta. Rowenta heeft een breed assortiment producten die technologische prestaties combineren met verfijnd ontwerp. Daarnaast kun je bij de producten rekenen op een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Benieuwd hoe de producten van Rowenta jouw huishouden eenvoudiger kunnen maken? Lees dan verder of bekijk het Rowenta assortiment van Blokker.nl!

Over Rowenta

Rowenta is één van de Europese marktleiders op het gebied van stofzuigen. Het Duitse merk biedt al sinds 1909 een compleet assortiment stofzuigers aan die functioneel, praktisch, innovatief en gebruiksvriendelijk zijn. Vooral innovatie is voor Rowenta ontzettend belangrijk. Door te blijven ontwikkelen, worden de professionele producten van Rowenta voorzien van de nieuwste technologieën. Deze hoogwaardige producten garanderen perfecte resultaten.

De missie van Rowenta is om het dagelijkse welzijn van gebruikers te waarborgen. Door intelligente oplossingen, zoals stofzuigers, haardrogers, ventilatorkachels en strijkijzers, weten ze de consument op ieder vlak te bedienen.

Stofzuigers van Rowenta

Het aanbod stofzuigers van Rowenta is erg breed. In het assortiment van Rowenta vind je onder andere stofzuigers met zak, stofzuigers zonder zak en steelstofzuigers. Rowenta onderscheidt zich op deze markt door de kwaliteit van stofopname. Ook het lage energieverbruik van de EffiTech motor zorgt ervoor dat Rowenta stofzuigers in veel huishoudens worden gebruikt.

Rowenta stofzuigers zijn functioneel en praktisch. Rowenta produceert stofzuigers voor stof, dierenharen en allerlei allergenen. Dit zorgt ervoor dat de stofzuigers bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Met een Rowenta stofzuiger zuig je met gemak tapijt en harde vloeren schoon.

Geef je de voorkeur aan de klassieke stofzuiger met zak? Dan raden we de Rowenta stofzuiger Compact Power Animal Care RO3985 aan. Dit is één van de best verkochte producten van Rowenta. Liever het gemak van een zakloze stofzuiger, zodat je je niet langer druk hoeft te maken over stofzuigerzakken? Dan raden we de Rowenta zakloze stofzuiger RO3731EA aan. En wanneer je je niet langer van stopcontact naar stopcontact wilt bewegen, is het voor jou wellicht een idee om voor een steelstofzuiger zonder snoer te kiezen. Dan is de Rowenta steelstofzuiger Air Force Light RH6543 een topper.

Service van Blokker

Geïnteresseerd in de producten van Rowenta? Of je nou op zoek bent naar een föhnborstel, stofzuiger of stoomgenerator, Rowenta heeft het!

Ontdek het ruime assortiment van Rowenta bij Blokker.nl. Bij Blokker kun je rekenen op een uitstekende service. Zo profiteer je bij bestellingen vanaf €30,- van gratis verzending. En bij veel van onze producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis. Vragen over onze service? Dan verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.