Sauber (10)

Sauber stofzuiger

Op zoek naar een stofzuiger? Dan adviseren wij een Sauber stofzuiger. Sauber is in 2012 opgericht en onderdeel van moederbedrijf Emerio. Dit bedrijf is bekend als leverancier van huishoudelijke apparaten. Sauber stofzuigers zijn van hoge kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Benieuwd naar de kwaliteiten van een Sauber stofzuiger? Bekijk dan de producten in ons assortiment! Profiteer bij een bestelling vanaf €30,- van gratis bezorging.

Gemak van een Sauber stofzuiger

De stofzuigers van het merk Sauber voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Er wordt niet alleen over techniek en functionaliteit gedacht, maar ook over het gebruik van de juiste materialen die niet schadelijk zijn voor het milieu en de gezondheid.

Met een stofzuiger van Sauber bent je verzekerd van een betaalbaar, kwalitatief hoogstaand product.

Assortiment Sauber stofzuigers

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel diverse soorten stofzuigers. Naast de traditionele stofzuiger kun je tegenwoordig een stofzakloze stofzuiger, steelstofzuiger en lichtgewicht stofzuiger kopen. Ook in het assortiment van Sauber vind je deze diverse stofzuigers. Wil je een traditionele stofzuiger? Bekijk dan de Sauber V20, Sauber V30 of Sauber V70. De Sauber stofzuiger V20 is de perfecte combinatie van design, kwaliteit en bewegingsvrijheid. Dankzij het Hepa filter vindt stof geen weg meer naar buiten terug. De Sauber V70 en Sauber V30 stofzuiger combineren compact design met geweldige zuigkracht en een minimaal energieverbruik. Deze stofzuigers met zak zijn zeer geschikt voor verschillende type vloeren, zoals harde vloeren en zachte vloeren.

Op zoek naar een stofzuiger zonder zak? Dan adviseren we de V60 zakloze stofzuiger. Deze energiezuinige stofzuiger heeft een inhoud stofreservoir van 3,0 liter. Door de cyclone technologie is er geen stofzuigerzak nodig. Ook de Sauber Cyclone V10 is erg populair. Daarnaast kun je ook kiezen voor een Sauber steelstofzuiger, zoals de rode stofzuiger Sauber V80. Met deze accu stofzuiger kun je tot maar liefst 45 minuten onafgebroken stofzuigen.

Liever een eco stofzuiger? Bekijk dan de Sauber stofzuiger ECO.

Service van Blokker

Wil je een Sauber stofzuiger kopen? Bekijk dan het assortiment Sauber stofzuigers van Blokker. Mocht je één van de stofzuigers met zak kopen, kun je in onze shop kun je ook direct slagen voor een Sauber stofzuigerzak. Bekijk ook onze andere stofzuigers van andere gerenommeerde merken, zoals Bosch stofzuigers, AEG stofzuigers, Philips stofzuigers en Dirt Devil stofzuigers.

Bij Blokker kun je rekenen op snelle levering en gratis verzending bij bestellingen vanaf €30,-. Bij veel van onze producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis.

Lees onze veelgestelde vragen voor meer informatie over onze service.