Schott Zwiesel (3)

Schott Zwiesel

Als je op zoek bent naar mooie glazen met een luxe uitstraling, zit je met de glazen van het merk Schott Zwiesel altijd goed. Deze prachtige kristallen glazen geven de indeling van jouw tafel nét even dat beetje extra. Op Blokker.nl vind je een ruim assortiment glazen van het merk Schott Zwiesel. Bekijk ons grote aanbod en laat je inspireren!

Het merk Schott Zwiesel

Zwiesel Kristallglas A.G. is een toonaangevende glasproducent in Europa. Deze Duitse producent maakt al ruim 145 jaar de mooiste glazen. Onder de naam Schott Zwiesel wordt voor de consument machinaal geproduceerd glas aangeboden. Het wereldwijde bekende merk Schott Zwiesel biedt functionele producten met een focus op speciale galswerkseries voor dranken. Wereldwijd kiezen sommeliers, wijnmakers, chef-koks en eersteklas hotels voor Schott Zwiesel! De creaties van de Zwiesel glazen zijn perfect afgestemd op de vraag van de consument. Daarnaast wordt het ontwerp van de glazen gebaseerd op kenmerken als helderheid, robuustheid en volharding. Daarbij verliest Schott Zwiesel nooit het tijdloze ontwerp uit het oog, waardoor de Zwiesel glazen vaak een leven lang meegaan. De glazen en wijnglazen Zwiesel accentueren de kwaliteit van het ruwe materiaal glas en de sierlijkheid in ontwerp en kleur.

Schott Zwiesel bij Blokker

Een gevuld glas bepaalt al honderden jaren de sfeer aan tafel tijdens een uitgebreid dinertje, een lange kerstavond of speciale gelegenheid. Schott Zwiesel houdt zich al vele jaren bezig met het creëren van deze fijne sfeer. Naast het feit dat Schott Zwiesel prachtige producten produceert, hebben ze sinds kort een nieuw soort glas uitgevonden. Deze nieuwe soort wordt ook wel Tritan-kristalglas genoeg. Tritan-kristalglas geeft tafelen een nieuwe dimensie doordat het een unieke eigenschap heeft. De nieuwe glazen van Schott Zwiesel zijn namelijk meer vaatwasmachinebestendig dan ieder ander glas. Daarnaast zal een wijnglas van Schott Zwiesel, ten opzichte van andere wijnglazen, minder snel breken. Naast deze fijne nieuwe eigenschappen hebben de glazen van Schott Zwiesel een luxe en mooie uitstraling.

Service van Blokker?

Haal luxe en kwaliteit in huis met de glazen van Schott Zwiesel. Schott Zwiesel bestel je gemakkelijk online op Blokker.nl. Profiteer van snelle levering en een goede service. Bestel jij jouw Schott Zwiesel glazen vandaag nog voor 22.00 uur, dan heb je ze, in de meeste gevallen, morgen al in huis! Daarnaast profiteer je bij Blokker van gratis verzending als jouw order €40,- of hoger is.

Toch op zoek naar andere glazen? Bekijk dan gerust ons ruime assortiment wijnglazen, bierglazen en whiskyglazen.