Senseo (30)

Senseo

Een heerlijk kopje koffie zetten met een heerlijke crèmelaag, dat doe je met een Senseo apparaat. De Senseo koffiezetapparaten kunnen twee kopjes per keer zetten, handig! Senseo verzorgt al sinds 2001 miljoenen kopjes heerlijke koffie in Nederlandse gezinnen. Dit merk is ontstaan uit een samenwerking van Philips en Douwe Egberts. Dat betekent de beste technologie gecombineerd met heerlijke koffie! Bij Blokker koop je nu de Senseo Viva Café, Senseo Original, Senseo Quadrante, Senseo Latte en Senseo Switch.

De innovatieve technologie van Senseo

Senseo staat bekend om de heerlijke schuimlaag bovenop iedere kop koffie. Deze techniek is zelfs met een patent vastgelegd. Door gebruik te maken van watertoevoer onder druk, ontstaat de crema laag van Senseo.

Welke koffie kun je maken met een Senseo?

We drinken tegenwoordig niet alleen meer zwarte koffie of koffie met suiker en koffiemelk. Senseo heeft dan ook veel opties voor koffie. Met een Senseo koffiezetapparaat plus de bijbehorende Senseo pads zet je: Classic koffie, Espresso, Strong koffie, Extra Strong koffie , Mocca Gourmet, Decaf, Caramel en Vanille.

Daarnaast zijn er ook Senseo pads met melk. Dit zijn de Latte Macciato Classic, Latte Macciato Caramel, Café Latte, Cappuccino Choco, Cappuccino en Café Latte Vanilla.

Hierdoor kun je met één druk op de knop je klanten, familie en vrienden een lekkere kop koffie voorzetten. Of op een drukke dag van een aantal kopjes koffie voorzien! Deadline? De gemalen koffie van de Espresso Senseo pads zorgen ervoor dat jij gemotiveerd en geconcentreerd aan de slag gaat.

De verschillende Senseo koffiezetapparaten

Kiezen voor één van de nieuwe Senseo apparaten kan moeilijk zijn. Het ligt er natuurlijk maar net aan wat jouw favoriete koffiesoort is. Houd je van heerlijke koffie met verse melk? Dan kies je voor de Senseo Latte! Zet je vaak een hele pot koffie, dan kies je voor de Senseo Switch. Hoeft het voor jou allemaal niet zo gek, dan kies je voor de Senseo Original.

Houd je van kleurrijk en wil je dat je Senseo koffiezetapparaat past bij je interieur? Dan ga je voor de Senseo Viva Café. Het grote waterreservoir van de Senseo Quadrante koffiezetapparaat zorgt voor extra gemak. Kies daarnaast voor dit Senseo koffiezetapparaat voor het prachtige design. Koop bijvoorbeeld de prachtige Philips SENSEO® Quadrante koffiepadmachine HD7865/00 - wit. Dat is Senseo koffie op zijn best met dat bekende fluweelzachte crèmelaagje.

Service van Blokker

Senseo? Veel modellen maken gebruik van de koffie boost technologie. Senseo maximaliseert de koffiesmaak van filterkoffie én koffiepads met deze geweldige Philips technologie. Daarnaast creëert Senseo met iedere Senseo koffiepad dat heerlijke cremalaagje. Senseo kopen bij Blokker doe je heel gemakkelijk en eenvoudig. Kies het Senseo apparaat dat past bij jouw wensen. Vandaag voor 22.00 uur besteld is morgen in huis! Hierdoor geniet je al snel van een heerlijke latte macchiato of espresso. Vergeet niet om direct Philips Senseo ontkalker te bestellen, hierdoor geniet je nóg langer van perfecte Senseo koffie. Schuim je je melk liever apart? Koop dan de Philips Senseo Melkopschuimer in het roze!

Op zoek naar een ander koffiezetapparaat? Bij Blokker kun je ook terecht voor een Dolce Gusto of Nespresso koffiezetapparaat. Gratis verzending vanaf €30,-!