Severin (65)

Severin

Severin produceert al meer dan 60 jaar hoogwaardige elektrische apparaten voor ieder huishouden. Hun doel is om daarmee het leven gemakkelijker te maken voor iedereen. Kwaliteit, veiligheid, precisie, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn doorslaggevend. Benieuwd naar de German Quality van de producten van Severin? Bekijk dan ons ruime assortiment en ontdek de huishoudelijke apparaten van Severin. Bij Blokker geldt: bij een bestelling vanaf €30,- wordt je bestelling gratis bezorgd!

Huishoudelijke producten van Severin

Severin staat voor German Quality op het gebied van design, productvormgeving, ontwikkeling, materiaalkeuze en verwerking. Het merk combineert Duitse kwaliteitsnormen met zeer eenvoudige bediening. Ze bieden een volledig assortiment dat aan de wensen van hun klanten voldoet. Ze onderscheiden zich met kleine elektrische apparaten op het gebied van koffie en thee, keuken, koken en tafelen met persoonlijke verzorging.

De bekende slogan van Severin is: “Welkom thuis”.

Het assortiment van Severin

In het assortiment van Severin vind je diverse kleine huishoudelijke apparaten. Van Severin eierkokers tot Severin stofzuigers. Daarnaast zijn ook de Severin magnetrons erg populair. De magnetrons van Severin doen waar ze voor gemaakt zijn. Ze zijn ideaal voor mensen die een magnetron met eenvoudige bediening zoeken. De best verkochte Severin magnetron is de de Severin combimagnetron MW9722.

Een nieuw product in het assortiment van Severin is de Severin melkopschuimer. Een elektrische melkopschuimer is ideaal voor het maken van cappuccino's. Ben je je nog aan het oriënteren op melkopschuimers? Bekijk dan ons ruime assortiment melkopschuimers.

Service van Blokker

Wil jij één van de huishoudelijke producten van Severin kopen? Bekijk dan het ruime assortiment van Blokker. Severin behoort tot één van ons meest populaire merken door de uitstekende kwaliteit en lage prijzen.

Bij Blokker kun je rekenen op snelle levering en gratis verzending bij bestellingen vanaf €30,-. Bij veel van onze producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis.

Heb je vragen over onze service? Lees dan onze veelgestelde vragen.