SodaStream (34)

SodaStream

Drink jij liever bruisend water dan plat water? Vind je het zonde om steeds maar flessen bruisend water te kopen? Dan is SodaStream de oplossing voor jou! Met een bruiswater machine van SodaStream geniet je van bruiswater met één druk op de knop. Voordeel hiervan is dat je niet meer hoeft te sleuren met zware flessen en geen lege flessen meer hoeft in te wisselen in de supermarkt. Daarnaast kun je ook nog smaken toevoegen aan je water! Ontdek het assortiment van SodaStream bij Blokker.nl.

Hoe werkt een SodaStream machine?

SodaStream machines zijn compacte apparaten inclusief CO2-cilinder (koolzuurgascilinder). Bij het bruiswater toestel worden herbruikbare flessen geleverd. Deze fles vul je met kraanwater tot aan het aangegeven streepje. Vervolgens zet je de fles met water goed vast in de SodaStream soda maker. Dit doe je door de fles vast te klikken of te draaien, dit is afhankelijk van het model. Daarna geef je het gewenste bruisniveau aan. Je hebt keuze uit licht bruisend, middelmatig bruisend en intens bruisend. De machine zorgt ervoor dat jij bruis water krijgt. Zo gemakkelijk is het!

Bruisend water met een smaakje

Naast het bruisen van je water kun je ook nog SodaStream siroop aan je bruis water toevoegen. SodaStream heeft een ruim assortiment met diverse siropen, van licht tot fruitig. Je hebt onder andere keuze uit populaire frisdranken, zoals tonic, cola, cassis en orange. Deze smaken zijn ook in light varianten verkrijgbaar, de zogenoemde ‘diet siropen’. Daardoor kun je zelf een heerlijke cola light maken. Je kunt zogenoemde ‘fruit drops’ kopen om je water een verfrissende smaak te geven.

Drink jij liever natuurlijke frisdranken? SodaStream biedt ook een ‘natural assortiment’ aan. Dit assortiment bestaat uit siropen die zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. Ze bevatten geen zoet- en conserveermiddelen.

Assortiment SodaStream Blokker.nl

In ons assortiment vind je vier soorten soda makers van SodaStream. Namelijk de SodaStream Crystal, SodaStream Spirit, SodaStream Spirit One Touch en de SodaStream Cool. De SodaStream Spirit One Touch: de laatste innovatie van SodaStream. Dit elektrische, duurzame toestel is verkrijgbaar in diverse kleuren, net zoals de andere modellen. Je kunt zelf de keuze maken voor de kleur van het product. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een soda maker van SodaStream in de kleur wit, zwart, zilver, roze en blauw.

SodaStream biedt bruisend water in enkele seconden. Het toestel is makkelijk schoon te maken met de reinigingstabletten van SodaStream.

Service van Blokker

Wil jij een machine van SodaStream kopen? Of heb je de machine al in huis en wil je SodaStream siroop kopen? SodaStream is een bewuste, milieuvriendelijke keuze als je houdt van bruisend water of frisdrank. In ons assortiment vind je onder andere de toestellen, siropen, fuse flessen, CO2 cilinders, glazen karaffen en reinigingstabletten van SodaStream.

Overtuigd dat jij een bruiswater machine van SodaStream in huis wilt hebben? Bij Blokker.nl profiteer je van gratis verzending bij een bestelling vanaf €30,- en een snelle levering. Bij veel van onze SodaStream producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis. Geniet zo snel mogelijk van je heerlijke bruisende water of frisdrank.