Swiffer (29)

Swiffer

Iedereen houdt van een schoon huis. Er is dan ook niets vervelender dan stof spotten op een plekje waar je net niet met je doekje of met de stofzuiger raakt. De producten van Swiffer lossen dit voor je op! Al sinds jaar en dag staat Swiffer voor een schoon huis, tot in de kleinste hoekjes!

De Swiffer Duster

De bekendste Swiffer is waarschijnlijk de Swiffer Duster, die fluweelzachte plumeau met pluizige vezels waarmee je het stof kunt verzamelen. De Swiffer Duster is bovendien makkelijk te gebruiken in die lastig te bereiken hoekjes van jouw interieur. Wist je dat de vezels van de Swiffer Duster voorzien zijn van ‘Dust Lock Adhesive’? Het stof gaat dus als het ware aan de vezels plakken. Deze unieke vezels kunnen van vorm veranderen om al het stof te vangen. Je hoort het al: die vervelende gleuf tussen de wandkast en de muur wordt een makkie met de Swiffer Duster! En ook de haren van jouw katten en honden maken geen kans met de producten van Swiffer! En als de vezels vuil zijn, dan vervang je de Duster makkelijk door een nieuwe Duster uit je Swiffer navulling. Als je fan bent van een heerlijke geur in huis, dan is de Swiffer Duster met Febrezegeur ideaal voor jou. Stoffen en genieten van een frisse geur? Dat is dubbel scoren! Ontdek je toch een plek waar je met jouw Swiffer Duster niet bij kunt, omdat deze zich te hoog of te diep bevindt? Dan gebruik je gewoon de Swiffer XXL. Met een lange steel die tot 90 cm kan worden uitgeschoven kan deze Swiffer overal bij. De flexibele kop draait in vier richtingen en kan worden uitgeschoven en vastgezet. Zo vangt deze Swiffer haar en stof op op moeilijk te bereiken plekken. Met de XXL kit wordt afstoffen kinderspel!

Het gemak van vloerwissers

Naast een stofvrij huis is het ook heerlijk om een hygiënisch huis te hebben. Met je Swiffer vloerwisser zijn je vloeren in geen tijd spik en span. De vloerreinigers bestaan zowel in normaal formaat als in XXL-formaat. Je kunt ze gebruiken met Swiffer droge doekjes om vuil, stof en haar te verwijderen van je vloeren. De Swiffer doekjes hebben een heel eigen, specifiek patroon dat tot 3x meer stof vasthoudt dan een traditionele bezem! Bovendien passen de droge vloerdoekjes zich aan aan het vloeroppervlak. Een vloerwisser kun je ook gebruiken met Swiffer vochtige doekjes, die doordrenkt zijn met een vuil oplossende vloeistof. Deze natte doekjes zijn ideaal voor in de badkamer!

Service van Blokker

Wil jij graag de beste producten van Swiffer kopen? Op Blokker.nl ben je aan het juiste adres! Ben je op zoek naar een Swiffer aanbieding? Houd onze website in de gaten voor korting op Swiffer producten. Zo zeg je gedag tegen vuil, stof en troep. En geniet je van een heerlijk schoon huis. En indien je houdt van een makkelijke manier om je huis schoon te houden, dan raden wij een robotstofzuiger aan. Deze automatische stofzuiger doet het werk allemaal voor jou!

Bij Blokker.nl profiteer je van snelle levering en gratis verzending bij bestellingen vanaf €30,-. Bij veel van onze producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, vaak morgen al in huis. Ideaal om snel je handen uit de mouwen te steken! Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.