Tefal (304)

Tefal

Producten van Tefal zien we in het hele huis terug. Wie Tefal denkt, denkt ‘anti-aanbaklaag’. Tefal voorziet je van een breed scala aan handige producten. Van een pannenset tot strijkijzer… Bij Tefal ben je aan het juiste adres. Ontdek het ruime assortiment Tefal bij Blokker.nl!

Tefal - Dat is slim bedacht.

Het merk Tefal voorziet al sinds 1967 Nederlandse huishoudens van een breed scala aan huishoudelijk apparatuur. Tefal is wereldberoemd geworden met de innovatieve anti-aanbakpannen. Door de jaren heen werd Tefal wereldmarktleider van onder andere anti-aanbakpannen, waterkokers, frituurpannen, strijkijzers, gourmetstellen, etc.

Producten van Tefal zijn makkelijk in gebruik, van hoge kwaliteit en vervullen de behoefte van de consument. Het design van Tefal is functioneel en trendy. Bij Tefal staat gebruiksgemak van huishoudelijk apparatuur centraal. Tefal speelt steeds weer slim in op de behoefte van de consument met innovatieve oplossingen voor diverse situaties. In bijna ieder huishouden vind je wel een Tefal product. Of het nou om een Tefal pan, Tefal strijkijzer, Tefal stoomgenerator of Tefal frituurpan gaat.

Het assortiment van Tefal

Het merk biedt vindingrijke producten aan die kunnen worden gebruikt bij dagelijkse bezigheden. Denk hierbij aan koken, bakken en strijken.

Tefal pannen

De pannen van Tefal kun je herkennen aan de anti-aanbaklaag en de rode thermo-spot. Deze thermo-spot licht rood op zodra de pan op temperatuur is. In 1954 werd de ‘anti-aanbakpan’ al ontwikkeld door Marc Grégoire. Zijn innovatieve concept bestaat uit een proces van het aanbrengen van PTFE op een aluminium schijf door deze te behandelen met zoutzuur. Het resultaat was een volledige anti-aanbakpan. Wat begon met één anti-aanbakpan groeide al snel uit tot een volledig assortiment pannen. Tegenwoordig hebben we in onze keukenkast meerdere Tefal pannen liggen, zoals de Tefal koekenpan, Tefal wokpan, Tefal grillpan en Tefal Tefal hapjespan. Voor ieder favoriet gerecht is er een geschikte pan van Tefal!

Tip: Een Tefal pan is het ideale cadeau om aan iemand te geven die uit huis gaat.

Tefal collectie

Niet alleen de pannen van Tefal zijn niet weg te denken uit ons huishouden. Bij Tefal ben je ook aan het juiste adres voor de staafmixer, gourmetpan, strijkijzer, etc. De meest bekende innovatie op het gebied van elektrische keukenapparatuur is de Tefal Tefal ActiFry multicooker. Met deze Tefal airfryer kun je met slechts één lepel olie de lekkerste friet en snacks maken. Hiermee kun je dus je friet en snacks gezond bakken.

Service van Blokker

Nieuwe huishoudapparatuur nodig? Voor veel mensen is Tefal de eerste keuze! Wil je Tefal kopen, dan ben je bij Blokker.nl aan het goede adres. Bij ons vind je een ruim assortiment van de Tefal collectie. Daarnaast kun je bij ons rekenen op een snelle levering en gratis verzending bij een bestelling vanaf €30,-. Bij veel Tefal producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis!