Tesa (161)

Tesa

Ben jij op zoek naar kleefproducten om dingen in jouw huis te monteren, renoveren of decoreren? Dan zit je bij het merk Tesa altijd goed! Tesa maakt al jaren hoogwaardige kleefproducten voor slimme montage, renovatie en decoratie, maar ook voor andere lijmoplossingen die het leven thuis, op werk of onderweg makkelijker maken. Bij Blokker vind je de producten van Tesa in een ruim assortiment. Bekijk het aanbod en kies welk kleef product de beste oplossing is voor jouw klus.

Voor iedere klus een Tesa product

Ben jij op zoek naar een manier om jouw voorwerpen te bevestigen of op te hangen zonder dat je een gaatje in de muur boort. Met de slimme Tesa montagesystemen decoreer je jouw huis op een stress vrije manier zonder dat je zelf een gaatje hoeft te boren. Je hoeft geen klusjesman te zijn om jouw decoratie op te hangen, met de Tesa producten doe je het gemakkelijk zelf. Je kunt tijd besparen, schade vermijden en je gereedschappen in de schuur laten liggen. Een schilderij ophangen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Naast handige ophang kleefproducten heeft Tesa ook verschillende Tesa haakjes. Ga bijvoorbeeld voor de Tesa plakhaakjes, Tesa schilderijhaak of Tesa badkamerhaakjes. Aan deze haakjes hang je gemakkelijk jouw mooie schilderij, een theedoek of badhanddoek.

Ben jij meer op zoek naar een product dat jou helpt bij de renovatie van je huis of reparatie van delen in jouw huis? Ook dan zit je met de producten van Tesa goed. Met de afplaktapes, tapijttapes en afdekoplossingen wordt renoveren heel gemakkelijk en maak je van jouw huis binnen een handomdraai een huis waarop iedereen jaloers zal zijn. Met de reparatietapes van Tesa kun je jezelf helpen en ergere schade voorkomen. Zo repareer je binnen de kortste keren een waterleiding lek of een afgeraffelde snoer.

Maar ook voor de Tesa dubbelzijdige tape, Tesa powerstrips en Tesa posterstrips ben je bij Blokker aan het juiste adres!

Service van Blokker

Wil je Tesa producten kopen? Dat doe je natuurlijk bij Blokker. Bestel jouw Tesa producten vandaag nog online en ontvang ze, indien op voorraad, morgen in huis! Bij Blokker profiteer je van snelle levering en gratis verzending van bestellingen van €30,- en hoger. Heb jij nog vragen over de service van Blokker? Neem dan een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina.