Vileda (85)

Vileda

Zeg je Vileda, dan zeg je schoonmaken! Voor een grote schoonmaak kun je niet zonder de geweldige producten van Vileda. Met een Vileda mop of Vileda dweil reinig je verschillende type vloeren snel én grondig. Ook andere producten zoals de Vileda raamwisser, Vileda vensterzeem of de Vileda stoomreiniger kunnen niet ontbreken! Op Blokker.nl koop je prachtige producten van Vileda die schoonmaken vergemakkelijken.

Schoonmaken met Vileda

Het merk Vileda bestaat al meer dan 65 jaar, het merk staat voor innovatief en ergonomisch schoonmaken. Je zult met de Vileda producten na een grondige schoonmaak niet langer meer last hebben van je rug of armen!

De meeste mensen houden niet van schoonmaken, maar wel van een schoon huis. Vileda begrijpt dat maar al te goed en heeft daarom Vileda schoonmaakartikelen die snel én grondig schoonmaken. Urenlang je vloeren boenen om alle party restanten te verwijderen? Dat hoeft zeker niet met een Vileda dweil! De Vileda Ultramax Mopset zorgt ervoor dat je in een mum van tijd een prachtige schone vloer hebt! Dit is een compleet systeem met microvezel, zodat je daarna direct het vieze water kunt afgieten en de Vileda mop kunt reinigen.

Innovatieve producten van Vileda

Geen zin om zelf meer schoon te maken en stof te zuigen? Met de Vileda Virobi automatische stofwisser is stofzuigen verleden tijd! Deze Vileda robot zorgt ervoor dat jouw huis stofvrij wordt terwijl jij lekker in bed blijft liggen of geniet van je luie zondag.

Ramen lappen is voor veel mensen een lastig klusje, want hoe zorg je er nou voor dat je ramen schoon worden en streepvrij zijn? Met de Vileda Windowmatic ruitenreiniger hoef je de schoonmaak van je ramen niet meer uit de weg te gaan. De Vileda vacuum raamreiniger zuigt water en vuil op voor een streeploos resultaat.

Vileda bij Blokker

Producten van Vileda kopen? Dat doe je op Blokker.nl! Van een Vileda stoffer en blik tot aan een Vileda Ultra Max vloerwisser, een huishouden kan niet zonder de producten van Vileda. Hardnekkig vuil verwijderen en de reiniging van vloeren gaat sneller met de ergonomische producten van het merk Vileda! Kies voor de Vileda professional producten zoals de Vileda Schoonmaakkar en bij een bestelling vanaf €30,- krijg je van ons een gratis verzending! Ook voor andere schoonmaakmiddelen kun je op Blokker.nl terecht.

Heb je vragen over onze service? Bekijk onze veelgestelde vragen.