VTech (317)

VTech speelgoed

Ben je op zoek naar technologisch hoogwaardig, interactief speelgoed van VTech? Blokker verkoopt speelgoed van verschillende VTech series. Ons aanbod VTech speelgoed is leuk voor jonge kinderen en is voorzien van vrolijke kleurtjes. Voor de series VTech Toet Toet, VTech Blub Blub Bad, VTech Kidi en meer geldt altijd; vanaf €30,- krijg je van ons een gratis verzending!

Het mooiste VTech speelgoed voor iedere kleuter, baby en peuter

Al jarenlang ontwikkelt VTech educatief en sprekend speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Van het VTech baby telefoontje voor de kleintjes tot de Kidi Super Star Move Microfoon voor jonge kinderen. Maar waarom is VTech speelgoed zo aantrekkelijk voor kinderen van alle leeftijden? Door de combinatie van aantrekkelijk design, kleurgebruik, geluid en educatie houdt het je kinderen urenlang zoet. Hierdoor is VTech speelgoed niet alleen geliefd door kids, maar ook zeker door hun ouders.

Baddertijd? Kies voor de VTech Blub Blub Bad serie! Het interactieve speelgoed zorgt ervoor dat jij je kleine kunt wassen, zonder dat hij of zij zich verveelt. Met de VTech dierenvriendjes Wendy Walvis, Chris Clownvis, Sander Sleepboot en vriendjes vermaakt je kleine zich wel in bad.

Lekker kleuren of spelletjes spelen? Het VTech Mijn Magische Bureau 3-in-1 is dan een geweldige optie. Dit bureautje is voorzien van allemaal leuke spelletjes en ook een klok. Met VTech leren klokkijken, is dat niet geweldig!

Foto’s maken op vakantie? De VTech Kidizoom selfie camera is top voor avonturiers die hun spannende activiteiten vast willen leggen. Bekijk ook de VTech kidizoom duo 5.0 of de Kidizoom Action Cam. Allergisch voor huisdieren? Met de VTech KidiFluffies geef je je kiddo een interactieve knuffel waar ze urenlang mee kunnen spelen. VTech speelt in op de wensen van kinderen. Een VTech Storio tablet als vermaak tijdens het reizen, een VTech loopwagen om te leren lopen, maar ook speelgoed om gewoon te kunnen spelen, zoals de VTech auto’s uit de VTech Toet Toet Auto serie.

Service van Blokker

Educatief verantwoord speelgoed van VTech kopen? Bij Blokker koop je VTech speelgoed van verschillende populaire VTech series (bijvoorbeeld VTech Zoef Zoef). Voor verjaardagen, kerst cadeaus en meer is VTech geweldig. Met VTech Storio games voor in de auto, tot een VTech auto voor het spelen thuis.

Vtech koop je snel én eenvoudig bij Blokker.nl! Betaal met iDeal, creditcard of achteraf betalen bij AfterPay. Hierdoor heb je de VTech Vrolijke Vriendjes Magische Eenhoorn snel in huis. Hulp nodig? Neem contact met onze klantenservice op, we helpen je graag!

Naast de VTech loopwagen en VTech auto’s verkopen we natuurlijk nog veel meer producten op Blokker.nl. Op zoek naar leuke Mickey Mouse en Minnie Mouse producten? Ook voor ander speelgoed kun je bij Blokker terecht. Bekijk ook onze folder voor de leukste acties.