Wahl (6)

Wahl

Persoonlijke verzorging is enorm belangrijk, zeker als het op haar aankomt. Het merk Wahl heeft verschillende producten die je kunt gebruiken bij het stylen of bijwerken van je haar. Op je hoofd, in je gezicht of waar dan ook: Wahl helpt je met de juiste apparaten daar waar het nodig is. Maak je keuze voor het type product dat je zoekt van Wahl en we bezorgen het snel bij je thuis. Bestel je het apparaat op een werkdag voor 22.00 uur? Dan heb je je aankoop de volgende dag al in huis! Bovendien is bezorgen gratis als je iets koopt van minimaal € 40,-.

Verzorg je haar met Wahl

Het is maar net waar je op je lichaam aan de slag wilt met het bijwerken of trimmen van je haar. Zoek je een Wahl-product voor de styling van je baard of wil je je hoofdhaar millimeteren? En ook voor neustrimmers en föhns zit je goed bij Wahl. Je kunt de apparaten van Wahl overigens ook op een andere manier selecteren in de webshop van Blokker. Maak dan slim gebruik van ons handige filter aan de linkerkant op de pagina. Daarmee selecteer je dan de criteria die jij belangrijk vindt. Zoals de prijs, de kleur en de beoordelingen op basis van het aantal verkregen sterren. Zo vind je nog makkelijker jouw ideale Wahl-product.

Koop je Wahl-product eenvoudig online

Als het je gelukt is om het juiste apparaat te selecteren, hoef je alleen nog maar online je bestelling te plaatsen. Je ziet meteen of het product van Wahl op dit moment ook daadwerkelijk bij ons op voorraad is. En misschien gaven andere kopers van hetzelfde apparaat eerder al een positieve beoordeling van het product? Handig om er direct achter te komen of je waar voor je geld krijgt. Plaats vervolgens je bestelling en we bezorgen je Wahl-product zo snel mogelijk bij je thuis. Ben je achteraf toch niet geheel tevreden? Je kunt je aankoop bij ons ook gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!