Wedgwood (40)

Wedgwood

Wedgwood is een merk dat veel mensen kennen. Wedgwood startte in 1759 al met de productie van serviesgoed. Hun aardewerk serviezen worden door veel Nederlandse gezinnen gebruikt. Vooral het Wedgwood Edme servies is bekend en zal aan veel tafels terug te vinden zijn. Mocht je zelf op zoek zijn naar een Wedgwood servies, dan zit je goed bij Blokker. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan Wedgwood servies.

Wedgwood Windsor

Wedgwood Windsor is gemaakt van het speciale Queen's Ware. Wedgwood verkreeg het recht om deze eretitel te gebruiken van koningin Charlotte in 1766 voor serviesgoed van aardewerk, voorzien van een roomkleurig glazuur. Het servies heeft een rustige uitstraling, maar door de bekende geribbelde randen wordt het niet snel saai. Je kunt bij Blokker de Wedgwood Windsor serviesset 32-delig kopen. Deze serviesset voor vier personen bestaat uit drie verschillende formaten Wedgwood borden van 18 cm, 21 cm en 27 cm. Ook de bekende kop en schotel zit vier keer in deze serviesset. Daarnaast heeft deze set viermaal een kleine Wedgwood kop met een hoogte van 9,5 centimeter en een diameter van 7 centimeter, vier soepborden met een diameter van 23 cm en vier schaaltjes met een diameter van 15 cm.

Ons assortiment aan servies: Wedgwood

Wil je een nieuw servies kopen? Dan kun je voor Wedgwood serviezen bij Blokker terecht. Je kunt naast een hele serviesset, ook losse borden, schaaltjes en mokken van Wedgwood bij ons kopen. Kies bijvoorbeeld voor het Wedgwood Windsor ontbijtbord (met een diameter van 21 cm) voor een mooi gedekte tafel op zondagochtend. Of ga voor de Wedgwood soepkop en schotel, zodat je bij een diner de soep op een stijlvolle manier kunt serveren. Mocht je op zoek zijn naar themaservies, dan verkopen wij van Wedgwood ook het springtime en christmas servies. Zo is het Windsor Christmas dinerbord hartstikke leuk voor stamppot tijdens de koude dagen. Maar als je in de lente een frisse salade wilt maken, is de Wedgwood Windsor Springtime schaal een goed serviesstuk om dit in te serveren voor je gasten of familie.

Naast serviezen van Wedgwood verkopen we nog andere soorten serviezen. Bijvoorbeeld het servies van Herman den Blijker of het Maxwell and Williams Cashmere servies, vervaardigd uit luxe Bone China. Ben je naast servies nog op zoek naar andere spullen voor het eten en tafelen? Bij Blokker verkopen we ook bestek, glaswerk en diverse tafelaccessoires.

Service van Blokker

Je kunt Wedgwood servies bij Blokker online bestellen; wel zo gemakkelijk. Er geldt een gratis verzending vanaf €30,-. Mocht je toch niet zo blij zijn met het servies, dan kun je het altijd retourneren. Bij Blokker hebben we een bedenktijd van 30 dagen.

Heb je nog vragen over onze service? Dan verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.