Woezel & Pip (58)

Woezel & Pip

Het merk Woezel en Pip is niet weg te denken uit kinderkamers. Bij Blokker kun je terecht voor Woezel en Pip knuffels, Woezel en Pip boekjes, maar ook voor ander Woezel en Pip speelgoed. Bij veel producten geldt: voor 22.00 uur besteld, morgen al in huis!

De geschiedenis van Woezel & Pip

Het merk Woezel & Pip startte in 2005 met met het eerste boekje “Woezel en Pip: In de Tovertuin”. In de boekjes beleven Woezel & Pip en hun vriendjes iedere keer een nieuw avontuur. Het eerste verhaal is bedacht door Guusje Nederhorst. Bedenker Guusje Nederhorst en illustrator Louise Geesink begonnen met eerste boekje in een reeks van velen. Helaas overleed Guusje Nederhorst al voor het uitkomen van dit boekje en heeft zij het succes van het merk Woezel & Pip niet mee mogen maken. Woezel & Pip wordt nu geïllustreerd door of Louise Geesink of Wil Raymakers.

De collectie van Woezel & Pip

Woezel & Pip heeft boekjes, speelgoed, een animatieserie en zelfs een film uitgebracht! De collectie productie van Woezel & Pip is dan ook zeer divers. Op Blokker.nl verkopen we o.a. uit de Woezel & Pip collectie de Woezel en Pip 9-delige kookset, Woezel en Pip 50 houten blokken en de Woezel & Pip ballonnen . Daarnaast zijn onze echte aanraders de Woezel en Pip knuffel - Woezel, het Woezel en Pip elektronisch speelboek en het Letters leren met Woezel & Pip boek. Voor ieder kind is er een leuk Woezel & Pip artikel!

Service van Blokker

Iedere keer gaan Woezel & Pip en hun vriendjes op zoek naar een nieuw avontuur om te beleven. Producten van Woezel en Pip kopen? Dat doe je op Blokker.nl! Als jouw kind ook geniet van het kijken van Woezel en Pip filmpjes, dan is een Woezel & Pip knuffel of Woezel & Pip uitdeelboekje het perfecte cadeau. Bij veel producten geldt: vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen al in huis.

Naast de producten van Woezel & Pip verkopen we ook mooi speelgoed van Peppa Pig, Thomas de Trein, Shaun het Schaap, Bob de Bouwer, Star Wars en Buurman en Buurman.