Meubelverhogers Bedverhogers Tafelverhogers Table raisers

Omschrijving

Op zoek naar een eenvoudige manier om je bedden, meubels, tafels of kasten te verhogen? Deze Meubelverhogers bieden de perfecte uitkomst.

Het komt wel eens voor dat een meubel simpelweg te klein voor je is. Met deze meubelverhogers zet je de meubels een stukje omhoog, wat het opstaan weer een stuk prettiger maakt. Ook bieden deze meubelverhogers goede bescherming voor je vloer, mocht je pootjes hebben die veel krassen achterlaten. En met nog een voordeel dat deze verhogers door de donkere kleur haast niet opvallen!

Design
Deze set van 4 meubelverhogers heeft een strak, stijlvol maar tegelijkertijd onopvallend design. Iedere verhoging bestaat uit 3 onderdelen, namelijk een zachte onderkant, harde binnenkant en weer een zachte bovenkant waar uiteindelijk een pootje op kan komen te staan. De bruine tint van de verhogers zorgt ervoor dat hij bij een donkere vloer sneller wegvalt en daardoor minder makkelijk te zien is!

Materiaal: Staal
Deze set van meubelverhogers is, op de boven en onderkant na,  gemaakt van een staal. Hierdoor zijn de verhogers voorzien van kwaliteit en ben je verzekerd van een lange levensduur van het product. Het materiaal is door de sterke kwaliteit geschikt voor wat zwaardere objecten. De boven- en onderkant van het pootje is gemaakt van rubber en vilt.

Gebruikswijze
Deze set van meubelverhogers is direct na het uitpakken van de onderdelen te monteren en te gebruiken.
Op iedere stalen verhoging dienen aan de ene kant de zelfklevende rubberen strip geplakt te worden en aan de andere kant de strip van vilt. Leg ze vervolgens onder de pootjes van het betreffende meubelstuk neer met de viltkant naar boven. Mocht je meubels willen verplaatsen, dan is het handig om eerst de verhogers eronder weg te halen. Schuiven wordt namelijk niet zo gewaardeerd...

Deze meubelverhogers van staal kenmerken zich door:
- Voorkomt krassen en zet de meubels een stukje hoger!
- Makkelijk te monteren en te gebruiken
- Strak, stijlvol maar onopvallend design
- Gemaakt van sterk staal

Specificaties:
- Kleur: Bruin
- Materiaal: Staal
- Afmetingen (lxbxh): 6 cm x 6 cm x 5,1 cm
- Gewicht: 300 gram
- Aantal stuks in verpakking: 4

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720618164308
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten