Michelino inductiekookplaatset - 2 kookpitten - 3500W - Zwart

Omschrijving

Ben je op zoek naar een inductiekookplaat voor op de camping, of heb kom je tijdens het koken vaak plekken tekort op de kookplaat of fornuis, dan is de Michelino inductiekookplaat set met 2 kookpitten de ideale oplossing voor jou. Deze handige 2 pits kookplaat zorgt ervoor dat je overal gemakkelijk de lekkerste gerechten op tafel tovert.

Verschillende functies
Door de functies die de kookplaat heeft kan je heel gemakkelijk de temperatuur aanpassen en timers aanzetten. Met een vermogen van 3500W is de inductiekookplaat in staat om snel te verwarmen, en het gebruik van inductie technologie maakt het energiezuiniger dan traditionele kookplaten. Daarnaast is de kookplaat ook nog heel veilig doordat hij uit gaat wanneer de pan van de kookplaat wordt afgehaald.

Makkelijk schoon te maken
Met een vochtige doek kan je de Michelino inductieplaat al gemakkelijk schoonmaken. Doordat er geen enkel onderdeel uitsteekt is de kookplaat heel makkelijk op te bergen wanneer je hem niet meer gebruikt. De moderne en elegante uitstraling zorgt er dus echt voor dat deze set een prachtige aanvulling is op elke keuken.

Pluspunten
- 2 Kookpits, voor 2 pannen
- De inductiekookplaat is met 3500W erg snel warm

Specificaties:
Merk: Michelino
Kleur: Zwart
Materiaal: Glas
Vermogen: 2000W t/m 3500W
Voeding: 220-240V
Pitten: 2 Stuks

Specificaties

  • Merk: Michelino
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4047125743012
  • Aantal branders: 2
  • Vermogen (Watt): 3500.0
  • Materiaal: Glas

Reviews

Gesponsorde producten