Milk&Moo Babybad set - Babybadje Opvouwbaar - Antislip - Incl. Emmer

3624729
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

MILK&MOO BABYBADJE: Milk&Moo babybadje set bevat 1 babybadje met extra accessoires van 1 emmer en 1 schenktuitje. Ze vullen het ontwerp mooi samen aan en zijn erg handig bij het wassen van je pasgeboren baby. Afmetingen: babybadje is 33x19x9 inch, 85x48x24 cm, emmer is 15x13x8 inch, 38x34x21 cm en schenktuit is 7x11x4 inch, 18x28x11 cm. Ontworpen voor: pasgeborenen, oudere baby's en peuters tot 2 jaar oud.

VEILIG TE GEBRUIKEN: Deze plastic babybadset is gemaakt van stevig en veilig BPA-vrij plastic voor een natuurlijk en veilig bad voor baby's. 

LICHT, OPVOUWBAAR EN DRAAGBAAR: het lichtgewicht en opvouwbare ontwerp maakt het opzetten moeiteloos in 3 eenvoudige stappen. Je kunt snel opzetten, verplaatsen, opvouwen en opbergen. Dit vrijstaande babybadje kan in een gewone badkamer of in een andere ruimte van uw huis worden gebruikt. Het vouwt volledig plat voor eenvoudig opbergen en reizen. Heeft ook een ingebouwde haak aan de achterkant voor eenvoudig ophangen.

BABYBAD: Dit bad voor pasgeborenen ondersteunt zachtjes 0-6 maanden oude baby's in een liggende positie, waardoor het geschikt is voor pasgeborenen. Zodra de baby zelfstandig kan zitten, fungeert hij ook als steun voor peuters. Hoofd- en rugsteun passen comfortabel op hun lichaam en maken het gemakkelijker voor u om beide handen te gebruiken voor het wassen. Het plastic is getextureerd op de bodem van het bad, zodat de baby niet zo veel wegglijdt. Het heeft een schattig octopusontwerp om de kleintjes bezig te houden en van water te genieten. NON SLIP LEGS: Dit babybadje heeft extra duurzame steunpoten van antislipmateriaal. Het is stabiel, beweegt niet en zorgt voor een veilige positionering op vlakke oppervlakken. Ontworpen om het hoofd van de baby te ondersteunen met een geplaatst afvoergat, het houdt het waterniveau precies goed voor het comfort en de veiligheid van de baby. Het maakt ook het legen en schoonmaken gemakkelijker. Het Milk&Moo babybadje wordt al geleverd met een bijpassende spoeler en een pourin, zodat je geen extra babybadje hoeft te bedenken om aan te schaffen. Ze zullen het badproces ook een beetje gemakkelijker en leuker maken

Specificaties

  • Merk: Milk & Moo
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 8682835421391
  • Figuren: Dolfje Weerwolfje
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Kapok
  • Afmeting (cm): 49x2,500x87 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten