MiMi Innovations wanddecoratie wereldkaart 180 x 108 cm blank hout

Omschrijving

MiMi Innovations wereldkaart

Met de MiMi wanddecoratie heb je een zeer gedetailleerde wereldkaart van milieuvriendelijk en FSC-gecertificeerd hout als exclusieve decoratie aan de muur. Door de extreem nauwkeurige lasersnijtechniek is de houten wereldkaart zeer gedetailleerd op schaal weergegeven met veel kleine eilanden als details.

De wereldkaart is eenvoudig op te hangen door een uniek DIY-systeem met gebruik van houten limiters. De uitgebreide meertalige handleiding met overzichtelijke foto’s beschrijft in eenvoudige stappen de volgorde van montage.

Zodra de originele MiMi Innovations wereldkaart aan de muur hangt kun je deze persoonlijk maken door met de 96 tags (bruin, rood en wit) aan te geven waar je al bent geweest of nog naar toe wilt gaan. Of plak je foto’s en notities of zelfs tickets voor je volgende reis.

Een perfect cadeau voor een housewarming of verjaardag en geweldig voor thuis, maar ook als exclusieve decoratie op kantoor.

Specificaties:
Kleur: blank
Materiaal: hout
Geslacht: unisex
Afmetingen: 180 x 108 cm
Gewicht: 3496 gram
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Inhoud:
13 Grote werelddelen
25 Kleine eilanden
1 Stickerstrip
2 Flesje lijm
Houten limiters
32 Bruine tags
32 Rode tags
32 Witte tags
1 Taghouder
1 Handleiding

Specificaties

  • Merk: Mimi Innovations
  • Verpakkingsinhoud: 13 x Grote delen om de Wereldkaart samen te stellen 25 x Kleine eilanden 1 x Sticker Strip voor positionering van de Wereldkaart 2 x Flesje met houtli
  • EAN: 8719689741235
  • Afmeting (cm): 180x108 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten