Mio MiVue 732 Wifi FullHD dashcam

3870792
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Door de handige Wifi functie op deze MiVue 732 Wifi is het erg eenvoudig om opnames te bekijken. Met de gratis MiVue app voor iOS en Android kan worden verbonden met de camera om op die manier live mee te kijken of opgeslagen beelden te bekijken, downloaden en delen.

Ingebouwde GPS

De Mio MiVue 732 Wifi is uitgerust met een ingebouwde GPS module die de coördinaten en snelheid registreert. Hierdoor staat de actuele snelheid in beeld weergegeven en is het mogelijk om met de MiVue Manager de afgelegde route te bekijken samen met de beelden.

ADAS

De Mio MiVue 732 Wifi is uitgerust met een handig Advanced Driver Assistant System (ADAS). Dit systeem bestaat uit drie aparte opties;

- FCWS: Forward Collision Warning System dat waarschuwt wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt genaderd. 
- LDWS: Lane Departure Warning System dat waarschuwt wanneer ongemerkt van rijstrook wordt gewisseld.
- FA: Fatigue Alert die het opmerkt wanneer de bestuurder beter een pauze kan houden (doordat al lang aan één stuk wordt gereden). 

De waarschuwingen worden gedaan in de vorm van een geluidssignaal. Beide systemen kunnen afzonderlijk worden in- en uitgeschakeld. Let erop dat het gebruik van ADAS op Europese wegen niet altijd even nauwkeurige en betrouwbare resultaten laat zien vanwege de grote verschillen in de infrastructuur. 

2.7 inch LCD scherm

Door het grote 2.7 inch beeldscherm op de MiVue 732 Wifi kunnen de beelden eenvoudig worden bekeken en het menu eenvoudig worden bediend.

1080p 30fps opnames

De Mio MiVue 732 Wifi is uitgerust met een hoogwaardige beeldsensor en chip waardoor hij met zeer goede 1080p resolutie filmt met 30fps (frames per second). Het beeld is hierdoor ook erg vloeiend en in combinatie met de F2.0 diafragma (de opening voor het licht) zijn bovendien de opnames ook bij weinig licht nog van goede kwaliteit.

De laatste firmware voor Mio is hier te downloaden.

Specificaties

  • Merk: Mio
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Mio MiVue 732 Wifi, Houder met zuignap, Sigarettenvoeding (4 meter), Handleiding (Nederlands)
  • EAN: 4713264286153
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten