Moederdag.

Ze staat het hele jaar door voor iedereen klaar, daarom wordt zij die tweede zondag van mei in het zonnetje gezet. Bekijk op deze pagina vele cadeautips en leuke activiteiten om moeder te verrassen.

Vind het perfecte Moederdagcadeau

Moederdag is de ideale gelegenheid om je moeder te laten zien hoeveel je van haar houdt. Het vinden van het perfecte cadeau kan echter een uitdaging zijn. We geven je tips en suggesties om je te inspireren bij het vinden van een persoonlijk, lekker of uniek cadeau dat past bij haar persoonlijkheid en interesses.

Haal nu een pot vol zonnebloemzaadjes

Voor alle appklanten ligt er vanaf maandag 29 april een gratis potje zonnebloemzaadjes klaar in een Blokker bij jou in de buurt. Download of open de Blokker app, activeer de aanbieding en laat je klantkaart scannen bij de kassa. Let op: op = op

Download de Blokker app

Verras je moeder dit jaar met iets lekkers

Of je nu kiest voor vers gebakken croissants en een warme kop koffie, een uitgebreid buffet met allerlei lekkernijen of een selectie van heerlijke theesoorten en zoete lekkernijen, het belangrijkste is dat je moeder zich geliefd en gewaardeerd voelt. Dus waar wacht je nog op? Verwen je moeder op Moederdag met een heerlijk ontbijt op bed, een gezellige brunch of een uitgebreide high tea en maak er een dag van om nooit te vergeten!

tip: high wine

Verras je moeder op met een heerlijke high wine! Haal de glazen maar tevoorschijn en geniet samen van verschillende wijnen gecombineerd met lekkere hapjes. Laat haar zien hoeveel je om haar geeft en maak er samen een onvergetelijke Moederdag van!