Mont Marte® 15 delige taklon kwasten set in etui

2391031
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4Goodz
4,2 Sterren
Mont Marte® 15 delige taklon kwasten set in etui
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Hoogwaardige taklon penselen set. Deze 15-delige taklon-penselenset is een geweldige introductie tot professionele penselen. De etui met ritssluiting maakt reizen met je penselen gemakkelijk en kan worden opgevouwen tot een opgeruimd overzicht voor snelle toegang terwijl u schildert. Het is perfect om je penselen geordend en in topconditie te houden.

Elke borstel in deze geweldige set heeft een tweekleurige taklon-borstel die het meest geschikt is voor gebruik met acryl, aquarellen en gouache. Deze extreem veelzijdige borstels kunnen ook worden gebruikt met oliën om een ??gladde afwerking te creëren. Met de zachte filamenten kunnen kunstenaars een gelijkmatige, vloeiende afwerking produceren en in een groot aantal vormen en maten komen. Verf waar de dag je ook brengt met de 15-delige Mont Marte studio borstelset met etui.


Kenmerken:

  • Bevat 15 tweekleurige taklon-penselen in een etui: vlak 2/0, rigger 3/0, waaier 0, vlak  1, hoek 2, ronde 3, hazelaar 4, hoek 5, platte 6, ronde 7, hazelaar 8 , dweil 9, hoek 10, platte 11, hoek 12
  • De penselen etui met ritssluiting beschikt over afzonderlijke compartimenten voor elke borstel
  • Geschikt voor gebruik met acrylverf, aquarellen en gouache
  • Kan worden gebruikt met olieverf om een ??gladde afwerking te creëren
  • Zachte filamenten zorgen voor een gelijkmatige, vloeiende afwerking

Mont Marte

Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 20 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in schilder-, teken- en andere creatieve producten. Hun assortiment is wereldwijd in meer dan 70 landen te koop. 

4Goodz verkoopt Mont Marte producten speciaal bedoeld voor professioneel volwassenen gebruik. Ze zijn geschikt voor verschillende creatieve niveaus; voor degene die net aan hun creatieve reis begonnen zijn of voor hen die hun kunstwerken naar een hoger niveau willen tillen. Op het Mont Marte YouTube kanaal vind je honderden tips voor het maken van de mooiste creaties met hun materialen en producten. Met het uitgebreide assortiment van Mont Marte blijf je jouw creativiteit herontdekken.

Specificaties

  • Merk: Mont Marte
  • EAN: 7436939153112
  • Type hobby: Schilderen
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Hout

Beoordelingen

Gesponsorde producten