Mr Handsfree full HD dashcam (DC-100)

3210721
34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Alles in beeld
Een dashcam is een van die aankopen waar nogal wat vergelijkingswerk aan vooraf gaat. Je wil natuurlijk een goed exemplaar kopen, zodat je de dashcam met veel plezier kunt gaan gebruiken. Van de koop van de DC-100 van Mr Handsfree zul je zeker geen spijt krijgen. Deze full HD dashcam heeft een lens met een hoek van 120°. Zo heb je de hele verkeerssituatie altijd goed in beeld.

Scherp opgeslagen
Deze full HD dashcam van Mr Handsfree heeft een G-sensor. Zo’n G-sensor is niet alleen heel handig, maar ook erg veilig. Zodra de dashcam beweging registreert zoals bijvoorbeeld een botsing of aanrijding worden videobeelden automatisch opgeslagen. De beelden zijn ook bijzonder scherp, dankzij de anti-shake functie. Wel zo prettig, want met wazige beelden schiet je weinig op als je ze echt nodig hebt.

Veel functies
De lijst met functies van de DC-100 dashcam is lang. Zo heeft de dashcam zelfs een speaker en een microfoon. Ook geluid kan zo probleemloos worden opgenomen. Dankzij de night vision functie ben je ook in het donker verzekerd van goede beelden. Opladen kan via de 12/24v aansluiting in je auto. In geval van nood zit er ook een ingebouwde Li-ion batterij in de dashcam. De DC-100 van Mr Handsfree laat je nooit in de steek.

Specificaties

  • EAN: 5414633066510
  • Type extern geheugenslot: Micro SD

Beoordelingen

Gesponsorde producten