Mysoda Woody Light pink- bruiswatertoestel - gemaakt van ecologisch, duurzaam biocomposiet

3271664
79.98
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met dit Scandinavische bruiswatertoestel Mysoda Woody maak je zelf van kraanwater bruisend water & frisdrank in een handomdraai. MySoda Woody, ontworpen in Finland, is niet gemaakt van plastic maar van biocomposiet op houtbasis, waarvan de productie bijna volledig is gebaseerd op hernieuwbare grondstoffen. Met het bruiswatertoestel van Mysoda ben je op een stijlvolle manier bewust bezig met het milieu. Door zelf je bruiswater te maken verbruik je minder plastic.

Mysoda heeft als doel is om u te helpen bruisende momenten te creëren die de hulpbronnen van de planeet niet roekeloos belasten. Daarom hebben ze ervoor gekozen om bruiswatermakers te bouwen van duurzaam biocomposiet in plaats van fossiel plastic.

Gemaakt van duurzaam biocomposiet
Mysoda is de meest milieuvriendelijke manier om van uw bruisend water te genieten. Mysoda Woody wordt gemaakt van biocomposiet wat voor bijna 100% komt uit natuurlijke grondstoffen. Het is net zo sterk als plastic, maar is dus niet schadelijk voor de planeet. Het is 60% polypropyleen (gemaakt van ruwe tallolie) en 40% houtvezel. Beide grondstoffen zijn bijproducten van zagerij- en pulpindustrieën en daarom hoeven er geen bossen meer te worden gekapt.
Geen enkel product is hetzelfde, je koopt een uniek product.
Het is ook een echt natuurlijk product waarbij de houtsnippers zichtbaar zijn en geen product met een plastic, gladde coating.

Goed voor het milieu
Door zelf je bruiswater te maken, is het niet meer nodig om in voorverpakt plastic het bruiswater & frisdrank in de supermarkt te kopen. Hiermee verbruik je een stuk minder plastic en bij langdurig gebruik verdient het bruiswater zichzelf ook nog eens terug! Daarnaast is het bruiswater een leuke manier om je eigen frisdrank te maken, waardoor het leuker en makkelijker wordt om op een dag meer water te drinken.

De elegante Woody is er in vijf verschillende kleuren die allemaal een unieke afwerking hebben met subtiel zichtbare houtvezels.

Gemakkelijk te bedienen
Hoe maak je dat sprankelende water dan? Simpelweg door de fles in de sodamaker te klikken, en op de knop te drukken, Mysoda doet de rest. Je water is nu sprankelender dan ooit. MySoda heeft geen elektriciteit nodig en is stil in gebruik.

CO2 gas cilinder
Het apparaat werkt op een CO2 gas cilinder, deze wordt standaard meegeleverd met het apparaat. Alle in de markt verkrijgbare CO2 gas cilinders passen op dit bruiswatertoestel.
Wist je dat één CO2-cilinder tot wel 60 liter bruisend water maakt? Laat de plastic flessen bij de supermarkt en begin thuis zelf met het maken van je favoriete drankjes. Daarnaast worden de CO2-cilinders in Frankrijk gevuld met windenergie om zo de transport emissies te minimaliseren. Eco friendly dus!

Belangrijkste specificaties
• Afmetingen (LxBxH) 27*15,3*40,8 cm
• Incl cilinder, goed voor 60 L bruiswater
• Incl herbruikbare fles van 1 liter (niet vaaswasbestendig)
• Stil in gebruik
• Niet elektrisch
• Verbruik minder plastic door zelf je bruiswater te maken
• Het compacte en stijlvolle bruiswatertoestel past overal in je keuken en heeft geen snoer
• Op het bruiswatertoestel passen standaard CO2 gas cilinders (ook van andere bruiswatermerken).
• 2 jaar garantie.

Specificaties

  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Woody, 1 cilinder, 1 fles van 1 liter
  • EAN: 6430052009371
  • Afmeting (cm): 27x15,3x40,8 (LxBxH)

Reviews

Gesponsorde producten