Kledingstangen - Set van 2 - Aan De Muur - Kledingrek - tot 60 kg - Zwart

3543733
84.99
Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bobbel-Home
4,3 Sterren
Kledingstangen - Set van 2 - Aan De Muur - Kledingrek - tot 60 kg - Zwart
84.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met hoogwaardige materialen vervaardigd, is de kledingstang van Bobbel Home zowel handig, praktisch als duurzaam. Als je op zoek bent naar een stijlvolle muurbevestiging voor kleerhangers, dan hoef je niet verder te zoeken! Onze kledingstang is geschikt voor kleerhangers van verschillende soorten en maten. Met een afstand van 30 cm tussen de muur en de kledingstang, kun je vrijwel elke kleerhanger ophangen zonder je zorgen te maken over kleine zwarte strepen op je muren.

Onze kledingstang biedt een stevige grip voor je kleding. De zijkanten van de stang zijn uit één stuk gemaakt, wat zorgt voor extra stabiliteit in vergelijking met modellen die met schroeven zijn samengevoegd. Hierdoor kan de metalen buis tot wel 60 kg aan gewicht dragen. Je kunt dus gerust zware leren jassen of winterjassen ophangen zonder je zorgen te maken.

Maak optimaal gebruik van vrije wandoppervlakken met onze kledingstangen. Of je nu je kleding netjes wilt ordenen of sjaals en accessoires in lades wilt gooien, onze kledingstangen van 110 cm bieden voldoende ruimte voor tal van kledingstukken en accessoires. Ze zijn stevig genoeg om wiebelen te voorkomen, dankzij de hoogwaardige ijzeren constructie.

Zelfs als je geen ervaren klusser bent, kun je deze kapstokken probleemloos aan je muur bevestigen. De zijpanelen zijn uit één stuk gemaakt voor extra stabiliteit, en de gedetailleerde instructies zorgen voor een eenvoudige installatie. Kortom, de kledingstang van Bobbel Home combineert functionaliteit, duurzaamheid en stijl om aan al je behoeften te voldoen.

Specificaties

  • Merk: Bobbel Home
  • EAN: 6013815285245
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen
  • Afmeting (cm): 30x30x110 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten