Over deze verkoper

AAA-Shops.nl

Verkoper sinds 08 november 2019

AAA-shops.nl is de speelgoedspecialist van Nederland. Wij verkopen vele merken speelgoed en overige artikelen. Wij leveren centraal uit ons eigen magazijn op werkdagen tot 23:00 uur in samenwerking met POSTNL. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Bij iedere bestelling ontvangt u een Track and Tracé code waarmee u de status van uw bestelling kunt volgen. Het volgen van dit pakket is mogelijk vanaf ongeveer 23:00 uur.
Op alle geleverde producten geldt de normale fabrieksgarantie. Het retourneren van uw bestelling is gratis. Producten dienen binnen 30 dagen te worden geretourneerd. Retourvoorwaarden: - Retouren kunnen wij alleen accepteren mits in de originele verpakking en ongebruikt. - Tevens de verpakking niet beschrijven en of overmatig plakband gebruiken. Klantenservice Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 8:30 uur tot 17:30 uur. Levertijden: Maandag tot 23:00 uur besteld is dinsdag in huis Dinsdag tot 23:00 uur besteld is woensdag in huis Woensdag tot 23:00 uur besteld is donderdag in huis Donderdag tot 23:00 uur besteld is vrijdag in huis Vrijdag tot 23:00 uur besteld is zaterdag in huis Zaterdag tot 16:00 uur besteld is maandag in huis Zondag besteld is dinsdag in huis Wij willen 100% tevreden klanten.

Informatie

Retourneren van product

Indien je niet 100% tevreden bent met je nieuwe apparaat, kun je het binnen 30 dagen na ontvangst GRATIS naar ons terugsturen.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.

Je ontvangt van ons binnen 24 uur een bevestiging van de verwerking van je annulering/retouraanvraag. Indien je geen bevestiging ontvangt, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer op deze pagina. We willen de retour graag binnen 14 dagen bij je ophalen.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

Contactgegevens

Ainsworthstraat 16
7575BT Oldenzaal
Nederland België
KVK: 54277639
BTW: NL851240045B01
Tel: 0541-228060
E‑mail: info@aaa-shops.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

0,0
  • 0 Beoordelingen
  • Productinformatie0,0
  • Leversnelheid0,0
  • Bezorging0,0
  • Contact0,0