Over deze verkoper

AO-NL

Verkoper sinds 21 juni 2017

AO, de grootste online retailer van huishoudelijke apparaten in Engeland is nu ook actief in Nederland! Met een uitgebreid en breed assortiment, van wasmachines tot magnetrons, brengt AO 's werelds bekendste merken samen. Bekend door haar alom geprezen klantgerichtheid, wordt de bestelling geleverd op een dag die jou uitkomt en grote apparaten zoals wasmachines, vaatwassers en koelkasten brengen we op de plek waar jij je nieuwe apparaat wilt hebben, ook als dat op zolder is. Je vindt in de webshop producten van populaire merken als AEG, Samsung, Siemens, Bosch en Zanussi. Ben je dus op zoek naar een nieuwe wasmachine, droger, vaatwasser, koelkast, vriezer, televisie, magnetron of stofzuiger? Bekijk dan ons gehele assortiment op ao.nl of bel naar onze klantenservice. Onze medewerkers staan zes dagen per week voor je klaar om je vragen te beantwoorden en helpen je graag bij het uitzoeken van het perfecte apparaat.

Na het plaatsen van de bestelling zul je binnen 24 uur een mail ontvangen van AO met de geplande leverdatum. AO levert de nieuwe apparatuur gratis en installeert vrijstaande wasmachines en vaatwassers op verzoek.
Het oude apparaat neemt AO gratis mee terug om te recyclen, tenzij je een klein apparaat per pakketpost geleverd krijgt. Deze kleine apparaten mag je zelf gratis naar ons opsturen ter recycling.

 • Laagsteprijsgarantie
 • Groot assortiment
 • 30 dagen zichttermijn
 • Informatie

  Retourneren van product

  Indien je niet 100% tevreden bent met je nieuwe apparaat, kun je het binnen 30 dagen na ontvangst GRATIS naar ons terugsturen.

  Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
  Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.
  Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.

  Je ontvangt van ons binnen 24 uur een bevestiging van de verwerking van je annulering/retouraanvraag. Indien je geen bevestiging ontvangt, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer op deze pagina. We willen de retour graag binnen 14 dagen bij je ophalen.

  BELANGRIJK OM TE WETEN:
  - Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
  - Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
  - Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
  - Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen).
  - Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
  - Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

  Contactgegevens

  Antwoordnummer 58768
  3508WH Utrecht
  Nederland België
  KVK: 62273051
  BTW: NL854739336B01
  Tel: 030 - 80 80 700
  E‑mail: blokkerklantenservice@ao.nl

  Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

  Beoordelingen van onze klanten

  4,3
  • 459 Beoordelingen
  • Productinformatie4,4
  • Leversnelheid4,5
  • Bezorging4,6
  • Contact4,4