Over deze verkoper

Aretha

Verkoper sinds 20 november 2019

Wij zijn een winkel gespecialiseerd in alle Valetti producten, van kinderspeelgoed tot terrasverwarmers en van hangmatten tot klokken. Daarnaast hebben we vaak ook nog andere merken in ons aanbod, kijk vooral rond! Onze klantenservice is geopend op ma-vrij van 8:30 tot 17:00 en in het weekend van 11:00 tot 17:00. Zo kun je ons gemakkelijk bereiken met vragen over je bestelling.

Informatie

Retourneren van product

Indien je niet 100% tevreden bent met je nieuwe apparaat, kun je het binnen 30 dagen na ontvangst GRATIS naar ons terugsturen.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.

Je ontvangt van ons binnen 24 uur een bevestiging van de verwerking van je annulering/retouraanvraag. Indien je geen bevestiging ontvangt, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer op deze pagina. We willen de retour graag binnen 14 dagen bij je ophalen.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

Contactgegevens

Winschoterdiep 50
9723AB Groningen
Nederland België
KVK: 039079712
BTW: NL821661772B01
Tel: 0851303211
E‑mail: info@aretha.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

4,4
  • 255 Beoordelingen
  • Productinformatie4,4
  • Leversnelheid4,5
  • Bezorging4,6
  • Contact4,4