Over deze verkoper

Beter-Bed

Verkoper sinds 29 mei 2018

Dé slaapkamerexpert met 85 winkels in Nederland. Je kunt jouw nieuwe matras, bed of boxspring ook nu ook via Blokker bestellen! Alles wordt gratis thuisbezorgd en in de meeste gevallen ook nog eens gratis gemonteerd! Profiteer van de 7 grote geruststellingen van Beter Bed 1. Met meer dan 1000 winkels in Europa zeer goede prijs-kwaliteitsgarantie 2. Tot 100 dagen uitprobeergarantie op matrassen 3. Meer dan 30 jaar deskundig advies en uitstekende service 4. Meer dan 95% van de klanten die we nabellen is tevreden 5. Altijd gratis bezorging en in de meeste gevallen gratis montage 6. Standaard 3 jaar CBW-erkend garantie én tot 10 jaar extra garantie 7. 30 dagen 'niet goed geld terug' garantie

Informatie

Retourneren van product

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren aan deze verkooppartner.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze verkooppartner.
Alleen met behulp van deze retourinstructie (retour-verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan onze verkooppartner retourneren. De verkooppartner is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van een verkooppartner kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd.
- Hygiëne gevoelige producten die zijn gebruikt, kunnen niet worden geretourneerd.
- Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om onze verkooppartner hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat zij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt naar onze verkooppartner, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als de verkooppartner het product in goede staat heeft ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging per email vanuit Blokker.
- De terugbetaling van de retourzending zal (indien van toepassing) worden verzorgd door Blokker zelf.

Contactgegevens

Antwoordnummer 10051
5400 VB Uden
Nederland België
KVK: 16062358
BTW: NL009205093B01
Tel: 0413 - 33 88 00
E‑mail: Klantenservice@beterbed.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

4,1
  • 18 Beoordelingen
  • Productinformatie4,1
  • Leversnelheid3,7
  • Bezorging3,9
  • Contact4,1