Over deze verkoper

Brave-International-BV

Verkoper sinds 25 juli 2018

Brave International B.V. houdt zich bezig met in- en verkoop van (tuin)artikelen. Daarnaast exploiteert Brave International B.V. een aantal gespecialiseerde webshops op het gebied van tuingerelateerde artikelen. Veelal producten op het gebied van vuur, warmte en gezelligheid. Wij verkopen kwaliteitsproducten en onderscheiden ons door een uitstekende klantenservice! We doen er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het is niet voor niets dat de meeste van onze klanten steeds weer bij ons terugkomen. De kracht van Brave International B.V. is de unieke combinatie van kopen via internet tegen eerlijke en scherpe prijzen, maar met de betrouwbaarheid van de traditionele winkel. Bij Brave International B.V. is de klant verzekerd van plezierig en gemakkelijk winkelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Vanuit ons magazijn in Tilburg versturen we dagelijks alle artikelen naar onze klanten in Nederland, België en Duitsland. Vrijwel alle artikelen zijn bij ons op voorraad, dus dat betekent een snelle levering!
Openingstijden van onze klantenservice: ma t/m vr 8.30 - 17:00 & za 10:00 - 16:00 uur (zondag gesloten)

Informatie

Retourneren van product

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.
Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan je retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

Contactgegevens

J.F. Vlekkeweg 12
5026RJ Tilburg
Nederland België
KVK: 51237296
BTW: NL8231.64.974 B01
Tel: 013-545 19 66
E‑mail: info@braveinternational.nl

Beoordelingen van onze klanten

2,6
  • 16 Beoordelingen
  • Productinformatie3,1
  • Leversnelheid2,8
  • Bezorging3,1
  • Contact3,1