Over deze verkoper

Carelli-Italia

Verkoper sinds 11 september 2018

CARELLI ITALIA IS EEN EXCLUSIEF MERK ITALIAANSE LEREN TASSEN Ontstaan vanuit een jarenlange liefde voor de prachtige leren tassen die al zo lang in Italië worden gemaakt. De kwaliteit van het leer en het hippe design maken dat de Italiaanse handtas gewoon echt de allermooiste is, en daarom ook wereldwijd het meest gewild is. Alle tassen van Carelli Italia zijn van 100% leer en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Al onze exclusieve tassen worden geheel in eigen beheer vervaardigd in kleine Italiaanse leerateliers. Daarom kunnen we deze lederen design tassen aanbieden tegen hele scherpe prijzen! En dat is voor iedereen leuk. We hebben heel veel verschillende modellen, maten en stijlen, niet voor niets worden wij regelmatig het Walhalla voor iedere fashionista genoemd. En dat is een titel waar we trots op zijn. Of je nu op zoek bent naar een clutch, shopper, aktetas, handtas of schoudertas; wij hebben ze allemaal. Alle tassen zijn van 100% leer en in mooi Italiaans design. Heel veel online shopplezier! CARELLI ITALIA

Informatie

Retourneren van product

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.
Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

Contactgegevens

Energieweg 51
2404 HE Alphen aan den Rijn
Nederland België
KVK: KVK 53827740
BTW:
Tel: 06 28 24 52 26
E‑mail: info@carelli-italia.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

2,0
  • 1 Beoordelingen
  • Productinformatie2,0
  • Leversnelheid4,0
  • Bezorging5,0
  • Contact2,0