Over deze verkoper

ComfortTrends

Verkoper sinds 05 december 2017

ComfortTrends is een oer-Hollands online warenhuis welke niet-alledaagse oplossingen biedt voor alledaagse problemen. Of het nu gaat over jouw gezondheid, het zo functioneel mogelijk inrichten van jouw huis of heerlijk warme wintersport-handschoenen met technologie van Nasa. ComfortTrends biedt jou middels vele innovatieve – betaalbare – artikelen de mogelijkheid om fluitend de grootste uitdagingen aan te gaan. Ben jij ook zo iemand die graag de meest bijzondere producten in huis heeft zonder te veel te betalen? Dan behoor jij binnenkort ook bij de honderdduizenden tevreden ComfortTrends klanten. Klantenservice openingstijden: Onze klantenservice is 24 uur per dag / 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Voor vragen over jouw bestelling neem je echter best tussen 09.00 en 17.00 uur contact op. Op dat moment zijn de juiste specialisten voor jou aanwezig!

Informatie

Retourneren van product

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.
Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan je retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

Contactgegevens

Beneluxbaan 11
5121 DC RIJEN
Nederland België
KVK: 62564919
BTW: NL854868331B01
Tel: 085 - 210 16 16
E‑mail: info@comforttrends.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

3,9
  • 44 Beoordelingen
  • Productinformatie4,0
  • Leversnelheid4,0
  • Bezorging4,0
  • Contact4,0