Over deze verkoper

GoSoSo.nl

Verkoper sinds 21 november 2019

Durf het verschil te maken ! Dat is precies wat wij dachten toen “GoSoSo.nl“ voor het eerst op de markt kwam met deze nieuwe lijn in verkoop van diverse goederen zowel online als offline van vooral voordelige goederen van een goede en degelijke kwaliteit. SoSo Support B.V. bestaat al jaren en is voornamelijk bekend door het aanbieden van telefonische diensten en het leveren van ICT- support. Doordat er steeds meer vraag is naar gebruiksartikelen via het internet mochten wij sinds 1 januari jl. deze nieuwe dienst aan ons huidige label toevoegen onder de naam van “GoSoSo.nl” en… is inmiddels door onze cliënten met veel succes ontvangen. GoSoSo heeft al een goede naam opgebouwd door diverse succesvolle samenwerkingsverbanden met vele andere bedrijven en staat zeer goed bekend door het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, service en de supersnelle verzending. Om nog meer cliënten te kunnen laten profiteren heeft Soso Support gemeend een extra lijn toe te voegen om het verschil in tegenstelling tot de vele andere aanbieders te kunnen maken. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het kijken en zoeken naar de vele artikelen die wij aanbieden, onze telefonische hulpdienst staat altijd voor u klaar om u verder te helpen waar nodig is. SoSo maakt absoluut het verschil, ontdek het zelf! Vriendelijke groet, GoSoSo.nl

Informatie

Retourneren van product

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.
Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan je retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

Contactgegevens

Zadelmakerstraat 23
3194DL Hoogvliet
Nederland België
KVK: 72854758
BTW: NL859261554B01
Tel: 088-3738900
E‑mail: info@sososupport.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

3,4
  • 50 Beoordelingen
  • Productinformatie3,6
  • Leversnelheid3,1
  • Bezorging3,5
  • Contact3,6