Over deze verkoper

Home-en-Living

Verkoper sinds 13 juni 2017

De moderne consument wil kwaliteitsproducten zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. Het gevoerde assortiment van onder andere O’DADDY sluit daar perfect op aan: zeer betaalbaar, zonder ook maar iets aan kwaliteit in te leveren. Sterker nog, wij kunnen de concurrentie met de duurdere merken makkelijk aan. O’DADDY is messcherp in veiligheid, prijs-kwaliteit, en betrouwbaarheid. De belangrijkste voorwaarde voor het succes van O’DADDY.: kwaliteit, hygiëne, veiligheid en betrouwbaarheid. Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag: 08:30uur - 17:00uur

Informatie

Retourneren van product

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.
U ontvangt dan van ons een retour formulier die u in vult en bijvoegt bij het product. Mocht u niet in bezit zijn van een printer mag u het document ook digitaal invullen en terugsturen naar het ontvangen email adres. U stuurt dan het product retour en na ontvangst zullen wij het product nakijken. als deze compleet is zullen wij opdracht geven aan Blokker voor de retour betaling, de gemaakte verzendkosten worden gecrediteerd vanuit ons (kies altijd voor een standaard pakket verzending € 7.25, alle kosten boven de standaard verzending zullen niet worden terugbetaald)

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retour formulier toe te voegen (anders kan je retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

Contactgegevens

Provinciënbaan 25
5121 DK Rijen
Nederland België
KVK: 76548686
BTW: NL860669555B01
Tel: 013 303 0322
E‑mail: cs@homeandlivingshop.com

Beoordelingen van onze klanten

4,4
  • 52 Beoordelingen
  • Productinformatie4,3
  • Leversnelheid4,6
  • Bezorging4,8
  • Contact4,3