Over deze verkoper

Home-en-Living-BV

Verkoper sinds 13 juni 2017

De moderne consument wil kwaliteitsproducten zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. Het gevoerde assortiment van onder andere O’DADDY sluit daar perfect op aan: zeer betaalbaar, zonder ook maar iets aan kwaliteit in te leveren. Sterker nog, wij kunnen de concurrentie met de duurdere merken makkelijk aan. O’DADDY is messcherp in veiligheid, prijs-kwaliteit, en betrouwbaarheid. De belangrijkste voorwaarde voor het succes van O’DADDY.: kwaliteit, hygiëne, veiligheid en betrouwbaarheid. Niemand minder dan SBS6-gezicht Rob Verlinden herkent en waardeert de kracht van O’DADDY. En dat doet Rob niet zonder alle producten eerst aan zijn strenge inspectie te onderwerpen. Het resultaat van de bijzondere samenwerking tussen ons en Rob Verlinden: duurzame producten die niets onderdoen voor de kwaliteit en het gebruiksgemak van duurdere merken. Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag: 08:30uur - 17:00uur

Informatie

Retourneren van product

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.
Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan je retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

Contactgegevens

Jellinghausstraat 15
5048 AZ Tilburg
Nederland België
KVK: 67489702
BTW: NL857024176B01
Tel: 0900-999 777 9
E‑mail: cs@homeandlivingshop.com

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

4,4
  • 43 Beoordelingen
  • Productinformatie4,3
  • Leversnelheid4,6
  • Bezorging4,9
  • Contact4,3