Over deze verkoper

Homra

Verkoper sinds 28 augustus 2018

HOMRA beschikt over een uitgebreid assortiment afvalemmers met of zonder sensor-bediening of afvalscheiding. De gehele HOMRA Prima Collection is ontworpen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid, comfort en design. Uiteraard bieden wij de beste service en staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Wij wensen u veel plezier met de aankoop van onze HOMRA producten.

Informatie

Retourneren van product

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS* te retourneren.

Via de volgende link: https://zindoo.shipping-portal.com/rp/ kun je je eigen retourlabel aanmaken. Hiervoor heb je je eigen postcode en trackingnummer nodig. Het trackingnummer kun je vinden in de mail die je ontvangen hebt over de bezorging van je pakket of op het pakketlabel op je pakket. Mocht je er niet uit komen, is onze klantenservice te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.
BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Als de verzegeling van het product is verbroken kan het niet worden geretourneerd (denk aan games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan de retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

* Een standaard pakket kan GRATIS worden geretourneerd (lichter dan 20 kilo en kleiner dan 175x78x58 cm).
Voor zendingen met afwijkende afmeting en/of gewicht moet je rekening houden met de volgende retourkosten:
- zending zwaarder dan 20 kilo: € 4,95
- zending groter dan 175x78x58 cm: € 4,95
En dan wordt de zending netjes bij je opgehaald (omdat deze niet kunnen worden verstuurd met een reguliere bezorgdienst). Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Contactgegevens

Klavermaten 8
7472 DD Goor
Nederland België
KVK: 61870633
BTW: NL854525154B01
Tel: 054-7700 223 (bgg 085-1302710)
E‑mail: info@homra.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

4,1
  • 143 Beoordelingen
  • Productinformatie4,3
  • Leversnelheid4,0
  • Bezorging4,5
  • Contact4,3