Over deze verkoper

SecuFirst

Verkoper sinds 15 augustus 2018

ALC Electronics is in april 2017 opgericht als onderdeel van een gevestigde Aziatische fabrikant van slimme, gebruiksvriendelijke en draadloze beveiligings- en domotica-producten. Wij zijn gevestigd is in Tilburg van waaruit de verkoop en distributie van onze twee merken, SecuFirst en Sec24, door heel Europa wordt verzorgd. ALC Electronics levert betrouwbare en betaalbare producten die voor iedereen eenvoudig te installeren zijn. Ook als je geen verstand hebt van computernetwerken, domotica of bijvoorbeeld bewakingsapparatuur, kun je toch heel eenvoudig onze producten installeren en gebruiken. Hier staan we dan ook voor: Veiligheid en betaalbare kwaliteit voor iedereen! Met onze indoor en outdoor IP-camera’s, Wi-Fi deurbellen of bijvoorbeeld buitenlampen met IP-camera’s zorgen we dat je met een veilig gevoel van huis kunt gaan. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt in en rondom jouw woning. Wij begrijpen dat onze producten vaak als technisch worden gezien maar streven er juist naar om al onze artikelen gebruiksvriendelijk en “begrijpelijk” te maken voor iedere doelgroep. Onze producten zijn daarom ook gemakkelijk en binnen enkele minuten te installeren. ALC Electronics is onderdeel van een grote, toonaangevende producent die al meer dan 25 jaar actief is op de beveiligingsmarkt. Onze fabriek heeft een eigen Research & Development centrum, waarin ruim 50 ingenieurs continue bezig zijn om onze apps, servers en uiteraard de producten zelf te voorzien van de laatste updates en veiligheidsoplossingen. Wij geven om jouw veiligheid en je privacy! Alle SecuFirst en Sec24 producten worden geleverd vanuit ons magazijn in Nederland en zijn voor de consument te koop bij diverse online retailers.

Informatie

Retourneren van product

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.
Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

Contactgegevens

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
Nederland België
KVK: 68484577
BTW: NL857465788B01
Tel: 013 - 76 76 289
E‑mail: sales@secufirst.eu

Beoordelingen van onze klanten

4,0
  • 1 Beoordelingen
  • Productinformatie4,0
  • Leversnelheid4,0
  • Bezorging5,0
  • Contact4,0