Over deze verkoper

vtwonen

Verkoper sinds 09 juni 2017

Met de artikelen van vtwonen maak je van jouw huis een fijn thuis. In je drukke leven heb je af en toe een moment van ontspanning nodig; even op de bank liggen na een lange werkdag of een uitgebreid ontbijt met je gezin op zondagochtend. Alles wat je nodig hebt voor jouw momentje vind je bij vtwonen. De variatie in artikelen die verkocht worden maken dat er voor ieder huis en elke wens wel iets te vinden is. De trends worden altijd nauw in de gaten gehouden en de collecties worden aan de hand hiervan met grote zorg samengesteld. Op deze manier kan je met kleine aanpassingen en een paar accessoires jouw woonkamer altijd trendy inrichten of klaarmaken voor een nieuw seizoen. vtwonen heeft een ruim assortiment waarmee je altijd iets passends vind, zodat je van jouw huis je eigen plekje maakt. Klantenservice openingstijden: - Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 - Zaterdag en zondag: gesloten

Informatie

Retourneren van product

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.
Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

Contactgegevens

Antwoordnummer 872
8200 WB Lelystad
Nederland België
KVK: 28104469
BTW: NL817256039B01
Tel: 088-55 00 107
E‑mail: klantenservice@vtwonen.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

3,6
  • 19 Beoordelingen
  • Productinformatie3,6
  • Leversnelheid4,4
  • Bezorging4,1
  • Contact3,6